Μετά την απομάκρυνση του Φρανκ Ντε Μπουρ, η Ολλανδία ψάχνει τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε.
Ο 66χρονος τεχνικός βρισκόταν στην λίστα της ομοσπονδίας, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσω την δηλώσεων του.
«Δεν είμαι διαθέσιμος για την θέση. Ο επικεφαλής Νίκο Γιάν Χόγκμα σίγουρα θα μπορούσε να με καλέσει κάποια στιγμή. Όχι για την θέση του προπονητή στην Εθνική αλλά για να μου ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της ομοσπονδίας για την δολοφονία χαρακτήρα που προσπάθησαν να κάνουν εις βάρος μου το 2017», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.
Ο Τεν Κάτε αναφέρεται στο περιστατικό του 2017, όπου είχε φτάσει πολύ κοντά στην πρόσληψη του στην εθνική Ολλανδίας, αλλά τελευταία στιγμή τα χάλασαν οι δύο πλευρές.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.