Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Παντελεήμονας: Η 25χρονη έγκυος που έπεσε θύμα βιασμού περιγράφει τη φρίκη που έζησε

Άγιος Παντελεήμονας: Η 25χρονη έγκυος που έπεσε θύμα βιασμού περιγράφει τη φρίκη που έζησε

Την ώρα που σε κατάσταση σοκ πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει βιασμό, τρεις άνδρες την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν, αλλά τελικά με ταξί την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα...

Τις στιγμές φρίκης που βίωσε η 25χρονη έγκυος στο κέντρο της Αθήνας, η οποία όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις αλλοδαπούς, περιέγραψε. Η ίδια μίλησε για τον εφιάλτη ενώ δεν μπορεί να κρύψει το σοκ, που έχει υποστεί και ζητεί δικαίωση.

Βρέθηκε στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο και όπως είπε: «Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω ‘σε παρακαλώ, άφησέ με να φύγω’ και δεν με άφηνε να φύγω! Του είπα ότι είμαι έγκυος! Δεν τον ένοιαξε καν!».

Όμως το μαρτύριό της συνεχίστηκε. Την ώρα που σε κατάσταση σοκ πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, τρεις άνδρες την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν, αλλά τελικά με ταξί την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

«Φώναζα ‘Σας παρακαλώ μη με σκοτώσετε’».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η γυναίκα είπε: «Ήταν ένα υπόγειο. Με τραβάει ο ένας μέσα, βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Φώναζα ‘βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ, μην μου κάνετε τίποτα, μη με σκοτώσετε!’».

Συντετριμμένη από τον εφιάλτη της ζητεί δικαίωση: «Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι, πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου, αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα! Ζητώ την ηθική, νομική μου δικαίωση».

Δείτε όσα είπε

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024