Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις που κατηγορούνται για τον βιασμό εγκύου
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν στις απολογίες τους ότι παρέσυραν στο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα την νεαρή κοπέλα και την βίασαν. Μάλιστα, για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους ζήτησαν να γίνει εξέταση γενετικού υλικού
Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δυο από τους τρεις νεαρούς από το Πακιστάν οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία 25χρονης εγκύου ότι την βίασαν.
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν στις απολογίες τους ότι παρέσυραν στο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα την νεαρή κοπέλα και την βίασαν. Μάλιστα, για να ενισχύσουν τον ισχυρισμό τους ζήτησαν να γίνει εξέταση γενετικού υλικού.
Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων και τους έκριναν προφυλακιστέους.
Ο τρίτος κατηγορούμενος για συνδρομή στον βιασμό αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι ένα ακόμη άτομο αναζητείται για εμπλοκή στην υπόθεση και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη.
- Αρβανίτης: Οι πειραγμένες εκλογές σημαίνει «αλλοίωση συνειδήσεων» – Είχαν δημιουργήσει το 2023 τέτοιον μηχανισμό
- Μετανάστες: Αριθμός ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Ποιες χώρες υποδέχονται τους περισσότερους
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Μητσοτάκης: Αντιμέτωπος με σκάνδαλα και δημοσκοπική κατρακύλα ανακοινώνει μέτρα οικονομικής στήριξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442