Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Αυλαία και οριστική ρήξη με το Open

Κατερίνα Καινούργιου: Αυλαία και οριστική ρήξη με το Open

«Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή τελευταία εκπομπή της… αλλά από πού;

Οριστικά έριξε αυλαία η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Ευτυχείτε» το μεσημέρι της Παρασκευής από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το Σεπτέμβρη, χωρίς όμως να διευκρινίσει τη συχνότητα που θα τη δούμε, παρά τις έντονες φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στον Alpha.

Παρότι η Κατερίνα και η ομάδα της κατάφεραν να φέρουν την εκπομπή της «Ευτυχείτε» στη πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης για τη σεζόν 2020/2021 και παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια συνεργάζεται χρόνια με τον σταθμό πρώτα ως Epsilon και έπειτα ως Open Beyond, φαίνεται πως υπήρξε οριστική ρήξη στη μεταξύ τους σχέση.

Εξώδικο «φωτιά» από την παρουσιάστρια

Σύμφωνα με πηγές από το κανάλι της Παιανίας, η παρουσιάστρια απέστειλε εξώδικο στον σταθμό όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Διεύθυνση προγράμματος τον τελευταίο χρόνο προχώρησε σε σταδιακή υποβάθμιση των μέσων παραγωγής – πάρα το γεγονός ότι η εκπομπή βρισκόταν στην κορυφή της τηλεθέασης.

Όπως αναφέρεται στο εξώδικο, ο σταθμός, προχώρησε σε μείωση κόστους της εκπομπής, αφαιρώντας σημαντικούς πόρους παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει οι συντελεστές για επανόρθωση, π.χ. μείωση των ωρών μοντάζ, μείωση στις βάρδιες και τον αριθμό των εξωτερικών συνεργείων, και μετά από αποχώρηση μελών της δημοσιογραφικής ομάδας έμεινε η ομάδα της εκπομπής υποστελεχωμένη.

Επιπλέον, όπως καταγγέλλει η Κατερίνα Καινούργιου λίγους μήνες μετά την ανανέωση της συνεργασίας (το 2020), προστέθηκε άλλη μία προβληματική διάσταση. Η καθολική απουσία της Διεύθυνσης Προγράμματος από διαδικασίες και πρωτόκολλα όπως συσκέψεις, συζητήσεις, ανταλλαγή επικοινωνίας και ανταπόκριση στα ζητήματα που προέκυπταν.

Το τελευταίο διάστημα πηγές του OPEN αναφέρουν έχει κλονιστεί πλήρως η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού και η πίστη μου στο μέλλον της συνεργασίας. Ενώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, με μία σειρά από ενέργειες του σταθμού εθίγη η ηθική και επαγγελματική υπόσταση της παρουσιάστριας.

Κάποιες από τις ενέργειες είναι, η αποστολή εξωδίκων σε τρίτους μέσω των οποίων επλήγη η επαγγελματική αξιοπιστία της παρουσιάστριας, και έτσι δημιουργήθηκαν συνθήκες «αποκλεισμού» της από την αγορά και κοινοποιήθηκαν σε τρίτους εμπιστευτικά στοιχεία.

Λόγω του κλίματος δυσαρέσκειας που υπήρχε, μέσω emails ζητήθηκε ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους να γίνει συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, το οποίο ουδέποτε έγινε.

Πώς αποχαιρέτησε η Καινούργιου τους τηλεθεατές

«Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που ειδικά αυτή τη δύσκολη σεζόν, μας στηρίξατε τόσο πολύ, καθημερινά μπαίναμε στα σπίτια σας και μας δείξατε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Αυτό εγώ το παίρνω και σαν μια επιβράβευση της δουλειάς μας. Εγώ δεν καρπώνομαι ποτέ προσωπικά τις επιτυχίες. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής φέτος ήταν ομαδική…

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Θέμη Μάλλη. Όταν πρωτοξεκινήσαμε η εκπομπή έκανε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια καταφέραμε αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο

Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Αυτό που έκανες για μένα, ειλικρινά, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ», είπε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024