Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσα Θεοδωρίδου: Η «Έξαψη» σαρώνει τα πάντα στο YouTube με πάνω από 4 εκατ. προβολές

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η «Έξαψη» σαρώνει τα πάντα στο YouTube με πάνω από 4 εκατ. προβολές

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σπάει όλα τα κοντέρ στο YouTube με το τραγούδι «Έξαψη»

Η «Έξαψη», το δυνατό ερωτικό δράμα του MEGA με έντονο αστυνομικό στοιχείο σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, έριξε το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου αυλαία.

Μετά από 72 καθηλωτικά επεισόδια, οι πρωταγωνιστές της σειράς που αγαπήθηκε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπαν το δικό τους «αντίο», στο κοινό που τους λάτρεψε, με τον δικό τους τρόπο.

Η φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου  συνάντησε τη μοναδική πλοκή και τα ποικίλα συναισθήματα που προσέφερε στους τηλεθεατές η τηλεοπτική σειρά «Έξαψη» , η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό σκηνικό της χρονιάς.

Το τραγούδι της δημοφιλούς ερμηνεύτριας φέρει τον ομώνυμο τίτλο και συμπλήρωσε μελωδικά τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών, αφού τόσο η μουσική, όσο και οι έντονα ερωτικοί και χαρακτηριστικοί στίχοι συμπυκνώνουν με μοναδικό τρόπο τις συναισθηματικές εξάρσεις, την αγωνία και τα πάθη και τις που αναδύθηκαν από το πρωτότυπο σενάριο και την σκηνοθεσία του σίριαλ.

Το ομώνυμο τραγούδι που έντυσε την «Έξαψη» σε μουσική Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη  έχει σπάσει όλα τα κοντέρ από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο YouTube.

Μέσα σε τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία του, το επίσημο clip του τραγουδιού «Έξαψη» έχει περισσότερα από 4,3 εκατομμύρια video views στο YouTube, ενώ το τραγούδι έχει πάνω από μισό εκατομμύριο αναπαραγωγές στις streaming πλατφόρμες.

Οι στίχοι του τραγουδιού «Έξαψη»

Με φωνές, με σκιές, με πάθη και έρωτα
με τις καλύτερες στιγμές,
η ζωή μου, η ζωή σου κι η αγάπη μας αυτή
θα διαγράψουμε το χθες.

Έξαψη παντού όταν σε βλέπω
γίνεσαι αθόρυβη κραυγή
χάνει ο έρωτας πνοή
κλείνει ο κύκλος μια ζωή
και όλα αρχίζουν πάλι απ’ την αρχή,
έξαψη παντού όταν σε βλέπω
γίνεσαι αθόρυβη κραυγή.

Στο μυαλό, στο κορμί στις απόκρυφες στιγμές
και στην χαμένη λογική,
στο φιλί σου, στην αγκαλιά σου, στην κατάρα και ευχή
θα καούμε όλοι μαζί.

Έξαψη παντού όταν σε βλέπω
γίνεσαι αθόρυβη κραυγή
χάνει ο έρωτας πνοή
κλείνει ο κύκλος μια ζωή
και όλα αρχίζουν πάλι απ’ την αρχή,
έξαψη παντού όταν σε βλέπω
γίνεσαι αθόρυβη κραυγή.

Το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή τής, μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ανέφερε πως δεν ήταν έκπληξη η καλλιτεχνική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν πριν γράψει τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού.

«Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Η πρώτη επαφή μας ήρθε όταν ετοιμάζαμε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του MEGA. Εκεί συζητήσαμε και ήταν η πρώτη φορά που μού έδειξε κάποιους στίχους. Πέρασε ο καιρός και κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σίριαλ για το οποίο γράφτηκε το τραγούδι. Τον ρώτησα τότε αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σίριαλ, επισημαίνοντάς του ότι χρειάζεται μουσική» τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ανταποκρίνεται άμεσα.

«Ωραία μου λέει. Σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις. Αυτή η συζήτηση έγινε Δευτέρα απόγευμα, το βράδυ είχα τους στίχους» αποκάλυψε, σημειώνοντας πως η ίδια είχε ήδη επικοινωνήσει με τον Πέτρο Ιακωβίδη «με τον οποίο είμαστε πια οικογένεια και έχουμε μουσική επαφή».

«Στις 12 το βράδυ είχα τη μουσική, σε ένα πολύ πειραματικό στάδιο, την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί, παρόντος του Βαγγέλη, του Πέτρου κι ενός κοινού μας φίλου. Τελειώνουμε το τραγούδι, την Πέμπτη μπαίνω, το τραγουδάω, και την Κυριακή είναι έτοιμο. Οπότε, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, την Κυριακή είχαμε το ‘παιδάκι’ μας έτοιμο» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας το όλο εγχείρημα αρχικά -από χρονικής άποψης- ανθρωπίνως αδύνατο.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024