Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δύο εκθέσεις κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στον Άλιμο

Δύο εκθέσεις κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στον Άλιμο

Περίπου 150 κλασικά αυτοκίνητα και 100 κλασικές μοτοσικλέτες εκτίθενται με δωρεάν είσοδο για το κοινό

Το Alimos Classic Car Sunday 2, η υπαίθρια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων όχι επιστρέφει με νέα και παλιά εκθέματα, ενώ ταυτόχρονα απλώνεται και στον κόσμο της κλασικής μοτοσικλέτας.

Ουσιαστικά, η ιστορία του αυτοκινήτου και κάπου 150 πανάκριβα και εκπληκτικά συντηρημένα μοντέλα που, παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επάξια τα σύγχρονα του εμπορίου θα είναι συγκεντρωμένα στον πεζόδρομο του Αλίμου για τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών.

Το δεύτερο ACCS θα «εκθέσει» περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα ενώ η κατηγορία Power Cars έχει εμπλουτιστεί με «θηρία» της αμερικάνικης βιομηχανίας.

Η έκθεση που διοργανώνεται από τον Δήμο Αλίμου σε συνεργασία με την ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη θα ανοίξει τις πύλες της την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου από τις 14:30 έως τις 19:30, δωρεάν για το κοινό, δίπλα στη θάλασσα. Δηλώσεις συμμετοχών για αυτοκίνητα δέχεται η ΦΙΛΠΑ.

Την επόμενη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας διοργανώνεται η πρώτη Alimos Classic Motorbike Sunday.

Οι φανατικοί του είδους αλλά και όσοι θέλουν να δουν κλασικά – ιστορικά μοντέλα των δύο τροχών θα βρεθούν κοντά σε πάνω από 100 δείγματα «μηχανών» μεγάλης ηλικίας αλλά και μεγάλου… κυβισμού. Από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλο το φάσμα θα απλωθεί, μέσα σε rock’n’roll και classic rock background, για 5 ώρες στον πεζόδρομο του Δήμου Αλίμου.

Οι δύο θεαματικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν έγιναν πέρυσι, λόγω της πανδημίας, προγραμματίστηκαν για τις 12 και 19 Σεπτεμβρίου φέτος, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024