Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: Η ζωή με την νεογέννητη κόρη της και η δεύτερη λοχεία

Αθηνά Οικονομάκου: Η ζωή με την νεογέννητη κόρη της και η δεύτερη λοχεία

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας, ενώ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολύτιμες συμβουλές και εμπειρίες της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου καθώς στις 9 Ιουνίου έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ηθοποιός, από εκείνη την ημέρα, δημοσιεύει συχνά βίντεο στο Intagram μιλώντας για την κόρη της, αλλά και για όσα βιώνει σε αυτήν τη δεύτερη εμπειρία της μητρότητας.

Όπως κάθε μανούλα, έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου δυσκολεύτηκε τις πρώτες μέρες με τον γιο της, Μάξιμο, στο σπίτι το 2018 όταν και γέννησε για πρώτη φορά.

«Στο πρώτο παιδί είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα», λέει σε βίντεο σε story η 35χρονη ηθοποιός. Και είναι και λογικό! Τα παιδιά δεν έρχονται με manual και για μια νέα μανούλα οι πρώτες μέρες είναι αρκετά περίεργες και δύσκολες.

Όπως εξήγησε η ίδια σε αυτήν τη δεύτερη λοχεία όλα είναι πολύ καλύτερα. Όπως είπε, τώρα τα πράγματα είναι πιο ομαλά, γιατί είναι το δεύτερο παιδάκι. Όλα είναι πολύ πιο απλά, εύκολα και ήρεμα σε σχέση με την πρώτη λοχεία, που ήταν μέσα στο άγχος, μέσα στην ανασφάλεια και όλα ήταν πιο δύσκολα.

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε με ένα post στο Instagram το όνομα της κόρης της. Για την ακρίβεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι της μικρής να κρατά το μενταγιόν με το όνομά της. Και το όνομα αυτής… Sienna.

Το ιδιαίτερο όνομα της μικρούλας φαίνεται ότι ενθουσίασε τους fans και followers της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να σπεύδει να τους ευχαριστήσει μέσα από το Instagram της. Συγκεκριμένα, η Αθηνά είπε πως δέχθηκε πολλά μηνύματα ενθουσιασμού για το όνομα της κόρης της και πως χάρηκε πολύ για αυτό, διότι κι εκείνη την έχει ξετρελάνει το συγκεκριμένο όνομα.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024