Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«The Crown»: Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στην πέμπτη σεζόν

«The Crown»: Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στην πέμπτη σεζόν

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων της δημοφιλούς δραματικής σειράς του NETFLIX, το cast ανανεώνεται

Ο ηθοποιός Τζόν Λι Μίλερ πρόκειται να υποδυθεί τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζον Μέιτζορ στον 5ο κύκλο της σειράς «The Crown» όπως ανακοίνωσε το Netflix.

Ο Μίλερ είναι γνωστός από τον ρόλο του ως Sick Boy στην ταινία του 1996 «Trainspotting» και υποδύθηκε τον Σέρλοκ Χολμς στην τηλεοπτική σειρά «Elementary» του 2012 με συμπρωταγωνίστρια τη Λούσι Λίου ως δρ. Τζόαν Γουάτσον.

Ο βρετο-αμερικανός ηθοποιός τώρα θα ενσαρκώσει τον Τζον Μέιτζορ ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1990 έως το 1997.

Ο Μίλερ ανακοινώθηκε ως μία από τις νέες προσθήκες στο ανανεωμένο καστ, του οποίου η σύνθεση αλλάζει κάθε δύο χρόνια για να αντικατοπτρίσει τους πρωταγωνιστές του – τη βρετανική βασιλική οικογένεια – σε διάφορα στάδια της ζωής τους.

Ωστόσο, η νέα ομάδα ηθοποιών θα είναι η τελική για το «The Crown» καθώς στις δύο επόμενες δύο σεζόν πρόκειται να ολοκληρωθεί η σειρά.

Η Λέσλι Μάνβιλ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, νεότερη αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία ενσάρκωσε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Ο Ουαλός ηθοποιός Τζόναθαν Πράις θα υποδυθεί τον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου. Μέχρι τώρα τον εκλιπόντα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, Δούκα του Εδιμβούργου στις δύο τελευταίες σεζόν ενσάρκωσε ο Τομπάιας Μόνζις.

Η Έμα Κόριν θα επιστρέψει ως πριγκίπισσα Νταιάνα για κάποια επεισόδια του πέμπτου κύκλου, προτού αναλάβει τον ρόλο η ηθοποιός από την Αυστραλία, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του «The Crown» πρόκειται να ξεκινήσουν σύμφωνα με το ΑΠΕ τον Ιούλιο, έπειτα από καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024