Ματσάρα στη Βουδαπέστη, με την Ελβετία να σκοράρει δύο γκολ στο 81’ και στο 90’ και να ισοφαρίζει σε 3-3 το παιχνίδι με την Γαλλία για τους 16 του Euro 2020.
Στο 81’ ο Εμπαμπού έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σεφέροβιτς με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση μείωσε σε 3-2.
Στο 90’ ο Γκαβράνοβιτς άδειασε τον Κιμπεμπέ και με τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς για το 3-3.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'