Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στα Mαχαίρια 2»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις Σπέτσες

«Στα Mαχαίρια 2»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις Σπέτσες

Ξεκίνησαν στις Σπέτσες τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel όπου θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων οι Ντάνιελ Κρεγκ, Κέιτ Χάντσον και Έντουαρντ Νόρτον

Mετά από πολλούς μήνες όπου το Netflix είχε ανακοινώσει πως τα γυρίσματα του Knives Out 2 (Στα Μαχαίρια 2) θα γίνουν στην Ελλάδα, οι κινηματογραφικοί της ταινίας έφτασαν στην χώρα μας πριν μερικές μέρες.

Πλέον, το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα πως ξεκινούν τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel όπου θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων οι Ντάνιελ Κρεγκ, Κέιτ Χάντσον και Έντουαρντ Νόρτον.

Με ένα tweet από τον σκηνοθέτη του φιλμ, Ράιαν Τζόνσον, έγινε γνωστό πως οι κάμερες γράφουν πλέον για την υπερπαραγωγή των $200+ εκατομμυρίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες streaming συμφωνίες απόκτησης ταινιών που έγιναν ποτέ καθώς το ποσό φτάνει τα $400-450 εκατομμύρια δολάρια για το sequel και το Knives Out 3 μαζί.

Μάλιστα, ο Τζόνσον δεν έλειψε να τιμήσει τις Σπέτσες, όπου είναι ένα από τα σημεία που γυριστεί η ταινία μυστηρίου, αναρτώντας μια φωτογραφία από το λιμάνι από το φυσικό πλατό:

«Και ξεκινάμε! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Benoit Blanc. Ευχαριστούμε τον αγαπητό και υπομονετικό κόσμο εδώ στην Ελλάδα που μας άφησε να κάνουμε όλους αυτούς τους φόνους στις ειρηνικές τους παραλίες.»

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στην περιοχή γύρω από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες και συγκεκριμένα στην Ντάπια.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούν και σε άλλα γύρω παραθαλάσσια μέρη της περιοχής. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μάλιστα, έφτασε ένα υπερπολυτελές σκάφος πάνω στο οποίο θα γυριστούν πολλές σκηνές.

Αναμένεται επίσης να φτάσει και ένα ομοίωμά του σε λίγες μέρες ούτως ώστε να ανατιναχτεί με εντυπωσιακό τρόπο, προφανώς γιατί θα παίξει κάποιον ρόλο στο σενάριο.

Αξίζει να πούμε σε αυτό το σημείο πως η ταινία θα αναφέρει κιόλας κανονικά πως η δράση θα εξελίσσεται στην Ελλάδα και έτσι δε θα «βαφτιστεί» σε άλλο μέρος του κόσμου.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024