Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Το ποσό που κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και θα δωρίσει

Survivor: Το ποσό που κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και θα δωρίσει

Πόσα χρήματα κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τη συμμετοχή του Survivor;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό, αφήνοντας πίσω τους τέσσερεις παίκτες.

Το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης αρχίζει να μετρά αντίστροφα για το φινάλε, αφού αυτή την Κυριακή (4/7) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός στην Αθήνα και μια μέρα μετά, Δευτέρα (5/7) ο μεγάλος τελικός.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο Συμβούλιο του νησιού, μία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έφερε δάκρυα και συγκινήσεις, καθώς οι παίκτες πριν τον ημιτελικό θα έχουν την χαρά να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους μετά από έξι μήνες.

Οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor ήταν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και εκείνος που έφυγε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο και μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την καλύβα ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός», είπε κατά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πόσα χρήματα λοιπόν πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το Survivor;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έπαιρνε 1000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ παρέμεινε μέσα για 26 εβδομάδες συν τις 5000 ευρώ μπόνους που έδωσε ο Ατζούν, το ποσό φτάνει στα 31 χιλιάδες ευρώ και αυτά θα τα δωρίσει.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024