Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Έξαλλη η Μαριαλένα με τους συμπαίκτες της - Τι συνέβη

Survivor: Έξαλλη η Μαριαλένα με τους συμπαίκτες της – Τι συνέβη

Τι είπε για τον Κόρο και τον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Τη συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, που έγινε χθες, θέλησε να σχολιάσει στο αποψινό επεισόδιο η Μαριαλένα. Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδειξε εκνευρισμένη με τον συμπαίκτη της καθώς όταν ο Ηλίας έδωσε το χέρι του στον Κόρο εκείνος δεν ανταποκρίθηκε και γύρισε το κεφάλι του από την άλλη.

«Ο Κόρομι μετά άρχισε να νευριάζει πάρα πολύ, σε κάποια φάση φώναζε, έκανε, έρανε. Δεν μίλαγε καθόλου με τον Ηλία, σε κάποια φάση ο Ηλίας πήγε να του δώσει το χέρι του, δεν του το έδινε ποτέ, και ήταν ο λόγος που έχασε αυτός. Έχασε την ψυχραιμία του, τα νεύρα ήταν πιο πολλά από τη συγκέντρωση και αυτό τον οδήγησε στην ήττα» είπε η παίκτρια.

Ενδεχομένως στην ήττα έφτασε και από τη βοήθεια του Σάκη στον Ηλία. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης, ο Ηλίας απεγνωσμένος με το κακό σερί του, τον ρώτησε πώς εκείνος τα κατάφερνε τόσο καλά. «Τι κάνεις; Πώς συνδέεσαι τόσο καλά με τον στόχο, πώς το κάνει”; Και εντάξει τον είδα ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά και του λέω έχω το μπαστούνι έτσι, την μπάλα έτσι, πάρε μία ανάσα, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι» σημείωσε στη Μαριαλένα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024