
Σοφία Δανέζη – Δημήτρης Κεχαγιάς: Σαν ξένοι μετά το Big Brother
Το ζευγάρι μετά το ριάλιτι δεν έχει καμία επαφή.
Τη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά τους γνωρίσαμε από τη συμμετοχή τους στο Big Brother. Κατά την παραμονή τους στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, καθώς είχαν έρθει πολύ κοντά. Μετά το παιχνίδι όμως η σχέση τους δεν συνεχίστηκε.
Η Σοφία Δανέζη μίλησε σήμερα στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως δεν διατηρεί πλέον καμία επαφή με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την κοινή εμφάνιση του πρώην συμπαίκτη της και της Κατερίνας Λιόλιου στη Μύκονο και τις φήμες πως υπάρχει κάτι ανάμεσά τους, η ίδια σχολίασε: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Δεν το παρακολούθησα. Δεν το είδα αυτό, συγνώμη».
Μιλώντας, ωστόσο, για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της το Big Brother σημείωσε: «Βγαίνοντας από το Big Brother είχα δεχθεί πολλές προτάσεις, τώρα όμως δεν έχω μιλήσει με κάποιον άλλον. Στην αρχή είχα κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά εκεί μείναμε».
- LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ
- Βρετανία: Δεν είναι ΑΙ – Εικόνα από 250 σκυλιά που βρέθηκαν στριμωγμένα μέσα σε ένα σπίτι
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός
- Ισραήλ: Ενέκρινε τους περισσότερους οικισμούς εποίκων στην Δυτική Όχθη στην ιστορία του
- Φρίντα ΜακΦάντεν: Η πιο γνωστή – άγνωστη συγγραφέας της νέας γενιάς αποκαλύφθηκε
- Ιταλία – Ελλάδα 16-14: Ήττα στα… σημεία για την Εθνική (vid)
