Μπροστά σε μια απίστευτη τραγωδία βρέθηκαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι οι αστυνομικοί και οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας της οδού Λεωνίδου, στο κέντρο της Λαμίας

Μπροστά σε μια απίστευτη τραγωδία βρέθηκαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι οι αστυνομικοί και οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας της οδού Λεωνίδου,  στο κέντρο της Λαμίας.

Το διαμέρισμα όπου κατοικούσαν δύο ηλικιωμένα αδέρφια ανέδυε έντονη δυσοσμία γεγονός που κινητοποίησε τους γείτονες. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, κάλεσαν κλειδαρά μιας και κανείς παρά τα χτυπήματα της πόρτας δεν άνοιγε.

Την ώρα που η επιχείρηση βρίσκονταν σε εξέλιξη η 80χρονη γυναίκα άνοιξε την πόρτα. Οι αστυνομικοί μπήκαν τελικά στο διαμέρισμα για να διαπιστώσουν τελικά ότι ο 83χρονος αδερφός της ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με το lamianow, η ταλαιπωρημένη από προβλήματα υγείας γυναίκα έπασχε και από άνοια. Δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε με τον νεκρό αδερφό της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο 83χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Άνθρωποι μοναχικοί που συγκατοικούσαν μέχρι σήμερα που ο θάνατος αποφάσισε να τους χωρίσει.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr