Ο ηλικιωμένος μετέβη στο Αχιλλοπούλειο όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα

Tον χάρο με τα μάτια του είδε την περασμένη Τρίτη στις 8:30 το πρωί ένας 83χρονος Βολιώτης.

Επιστρέφοντας σπίτι με ποδήλατο από το ΚΕΠ Βόλου, έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτο σκύλο που τον δάγκωσε στο πόδι και δεν τον άφηνε για αρκετή ώρα.

Όλα, όπως λέει, ο ίδιος έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη.

«Στο αριστερό μου πόδι φαίνονταν ευδιάκριτα όλα τα δόντια του», λέει ο 83χρονος. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με το taxydromos.gr, μάζεψε ό, τι ψυχραιμία και δύναμη του απέμεινε και μετέβη στο Αχιλλοπούλειο όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και στη συνέχεια τον παρέπεμψαν στο φαρμακείο του ΙΚΑ για να κάνει αντιτετανικό ορό.

Όταν συνήλθε από το επεισόδιο απευθύνθηκε στη δημοτική αρχή Βόλου, κατήγγειλε το γεγονός και ζήτησε απομάκρυνση των δύο αδέσποτων από το κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς, μετά λύπης του διαπίστωσε προχθές ιδίοις όμμασι ότι τα αδέσποτα παραμένουν στο σημείο.

«Μα τι πρέπει να γίνει επιτέλους; Θα συμβεί τίποτα χειρότερο. Μπορεί την επόμενη φορά να κάνουν μεγαλύτερο κακό. Να επιτεθούν σε παιδάκια, σε νέους σε μηχανάκια.

Μετά το περιστατικό ενημερωθήκαμε από τους καταστηματάρχες ότι αυτά τα δύο αδέσποτα συχνάζουν στο κέντρο του Βόλου κοντά στο Πανεπιστήμιο και είναι επικίνδυνα, καθώς έχουν επιτεθεί και σε άλλους πολίτες», είπε ο ηλικιωμένος στην ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr