Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Φοβόταν τον πιλότο η Καρολάιν - Πώς η «ψυχολόγος» έκαψε τον συζυγοκτόνο

Γλυκά Νερά: Φοβόταν τον πιλότο η Καρολάιν – Πώς η «ψυχολόγος» έκαψε τον συζυγοκτόνο

Κρεσέντο κυνισμού από τον πιλότο: Οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού μετά τη δολοφονία της Καρολάιν.

Μια ανυπόφορη κατάσταση, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2020 (ίσως και νωρίτερα), βίωνε η 20χρονη Καρολάιν στον γάμο της με τον μετέπειτα δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η σχέση του ζευγαριού στο «χρυσό κλουβί» στα Γλυκά Νερά, με την Καρολάιν να έχει εκφράσει την επιθυμία της να φύγει από εκεί επειδή φοβόταν τον 33χρονο πιλότο.

Μάλιστα, η νεαρή είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν ότι έψαχνε για διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

«Η αναζήτηση της συμβούλου ψυχικής υγείας έγινε λόγω των προβλημάτων που ήδη υπήρχαν στον γάμο. Ήθελε να φύγει, είχε αναζητήσει κατοικία στο κέντρο της Αθήνας, συμβουλευόταν την κ. Μυλωνοπούλου με ποιον τρόπο να διαχειριστεί ότι ήταν μια νεαρή μανούλα. Είχε επισκεφθεί το ακίνητο. Ήταν ένα διαμέρισμα κοντά στο Σύνταγμα, διότι είχε κάνει αναζήτηση για να ξεκινήσει σπουδές στην ζαχαροπλαστική και ήθελε να μένει κοντά στη σχολή όπου θα φοιτούσε», ανέφερε στον ΣΚΑΪ η συνήγορος της Ελένη Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου.

«Έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά στοιχεία, με τα οποία φαίνεται ότι έχει γίνει μια δραστηριότητα από το κινητό της δολοφονηθείσας. Αμφιβάλλουμε εάν πράγματι οι δραστηριότητες αυτές έχουν γίνει από το δικό της κινητό διότι αυτό που είχε αντιληφθεί η κ. Μυλωνοπούλου είναι ότι η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ. Η βοήθεια που αναζητούσε ήταν πώς θα το διαχειριστεί αυτό», είπε η δικηγόρος.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφόνο, τόνισε η κ. Μάρκου. Σύμφωνα με την ίδια, η κ. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να τη στεναχωρήσει και να την απογοητεύσει.

Ρήξη εδώ και καιρό – Δεν είχε πει τίποτα στην οικογένειά της η Καρολάιν

«Τη μια στιγμή έλεγε πως ήταν αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει και την άλλη πως, όχι, δεν θα το κάνει, γιατί σκεφτόταν τη Λυδία το μωρό της», σημειώνει η κ. Μυλωνοπούλου, η οποία μίλησε δια τη συνηγόρου της και στην εφημερίδα Real News.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το «Βήμα της Κυριακής», υπηρεσιακός παράγοντας της λεωφόρου Κατεχάκη αλλά και άνθρωπος που γνώριζε τι συνέβαινε στο εσωτερικό του «μοιραίου» ζευγαριού αναφέρουν ότι η Καρολάιν είχε πει στην κ. Μυλωνοπούλου ότι ήθελε να χωρίσει και στην τελευταία τους συνεδρία στις αρχές Φεβρουαρίου.

«Δεν υπήρχε καμιά ερωτική σχέση μεταξύ τους από το περασμένο φθινόπωρο και υπήρχε όξυνση που μεγάλωνε κάθε ημέρα. […] Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το πρόβλημα δεν ήταν οι ψυχολογικές μεταπτώσεις της Καρολάιν λόγω της εγκυμοσύνης της και υπήρχε πιθανόν άλλος λόγος», σημειώνεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, το ρήγμα στις σχέσεις της Καρολάιν και του συζύγου της υπήρχε τουλάχιστον τους τελευταίους 16 μήνες, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 είχε αναφέρει στον 33χρονο πιλότο ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι, σύμφωνα με διαγραμμένο ηλεκτρονικό κείμενο που ανασύρθηκε.

Όπως είπε στο MEGA o Bασίλης Λαμπρόπουλος, οι προστριβές του ζευγαριού ξεκίνησαν με την εγκυμοσύνη της κοπέλας. Από τα παραπάνω στοιχεία, αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Ρήξη δεν υπήρχε μόνο στο εσωτερικό του ζευγαριού, αλλά και μεταξύ της Καρολάιν και των πεθερικών τους. Η νεαρή απέδιδε στην οικογένεια του πιλότου ότι αδιαφορούσαν για εκείνη και ότι απέφευγαν να βοηθήσουν οικονομικά.

Η ψυχολόγος «έκαψε» τελικά τον πιλότο

Mπορεί να δημιουργήθηκε ένας σάλος με την ιδιότητα της κ. Μυλωνοπούλου, αλλά τελικά φαίνεται πως αυτή ήταν που με την κατάθεσή της δημιούργησε «ρωγμή» στο σκηνικό που είχε δημιουργήσει με εξαιρετική μαεστρία ο πιλότος.

Μάλιστα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπάθησε να ειρωνευθεί τις δημοσιογραφικές αναφορές για κατάθεση-«κλειδί» της συμβούλου απορώντας γι’ αυτό και αναφέροντας ότι «είναι ό,τι πιο άκυρο που ακούω, ενώ ψάχνουμε τη ληστεία να λέμε ότι έχει οποιαδήποτε σημασία η κατάθεση της ψυχολόγου μας».

Φέρεται μάλιστα να την επισκέφτηκε μετά την κατάθεσή της, ενώ την παραίνεσε να προχωρήσει σε συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάσει την «παραμυθένια» σχέση του ζευγαριού.

Παρ’ όλα αυτά, δημιουργούνται τρία σοβαρά ερωτήματα:

  • Γιατί διακόπηκαν απότομα οι συνεδρίες της Καρολάιν;
  • Γιατί αρχικά η ψυχολόγος περιέγραψε μια τελείως διαφορετική κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού, τόσο δημόσια όσο και στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς;
  • Γιατί η Καρολάιν δεν είχε μοιραστεί τα προβλήματά της με την οικογένειά της;

Κρεσέντο κυνισμού από τον πιλότο: Ζήτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο – Οργάνωνε και το χτίσιμο του νέου σπιτιού

«Παγωμάρα» προκάλεσε η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς ότι ο δολοφόνος και σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε», είπε ο Θανάσης Χαρμάνης στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε αργότερα ο ΣΚΑΪ ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά το έγκλημα του, οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού του.

Και τόνιζε ότι ήθελε να γίνει άμεσα, ώστε να φύγει από το ενοίκιο και να πάει σε δικό του σπίτι. Μάλιστα, για να… θολώσει τα νερά ανέφερε στους αρμοδίους για το έργο ότι «είναι κάτι που ήθελε πολύ και η Καρολάιν».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024