Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του, ανακοινώνοντας το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ σε ηλικία 39 ετών.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαρίστησε τον σπουδαίο «Kill Bill» για την προσφορά του στον αθλητισμό μέσω ανάρτησης στο Twitter, τονίζοντας πως όσα έδωσε στο μπάσκετ και την Εθνική ομάδα αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.
Αναλυτικά:
«Η προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, το μπάσκετ και την Εθνική ομάδα είναι ανεκτίμητα και αποτελούν παρακαταθήκη για τις νέες γενιές που ακολουθούν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια της ζωής του».
Η προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό ?? , το μπάσκετ και την Εθνική ομάδα είναι ανεκτίμητα και αποτελούν παρακαταθήκη για τις νέες γενιές που ακολουθούν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια της ζωής του#Spanoulis#basket#TeamHellaspic.twitter.com/5fuJRnd015
— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) June 26, 2021
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.