Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από εκεί ξεκίνησαν όλα: Η πρώτη μέρα που ο Σπανούλης υπέγραψε  επαγγελματικό συμβόλαιο (pic)

Από εκεί ξεκίνησαν όλα: Η πρώτη μέρα που ο Σπανούλης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (pic)

Δείτε την φωτογραφία που έβγαλε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την απόσυρση του από το μπάσκετ. Ο V-Span με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή την πρόθεση του να βάλει τέλος στην καριέρα του στην ηλικία των 39 ετών.

Ο Kill Bill, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρου του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αποφάσισε λοιπόν, να ολοκληρώσει την καριέρα του. Μια καριέρα γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και σπουδαίες επιτυχίες. Ενας από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων δεκαετιών στην Ευρώπη. Ενας πραγματικός θρύλος. Οι κορυφές που κατέκτησε είναι πολλές και γνωστές. Η ιδιοσυγκρασία του δεν του επέτρεπε να μην συνεχίσει να γράφει ιστορία όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή η περιπέτεια του στο κόσμο του μπάσκετ ξεκίνησε το 1999. Στην Λάρισα. Στον τόπο γενέτειρας του και στον Γυμναστικό Σύλλογο. Όταν υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την τοπική ομάδα. Από εκεί και πέρα, η συνέχεια γνωστή: Μαρούσι, Παναθηναϊκός, Ρόκετς, ξανά Παναθηναϊκός και ύστερα στο μεγάλο λιμάνι της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία που έβγαλε ο Σπανούλης, μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του μαζί με τον δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας Ελευθερίας, Σωτήρη Κέλλα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024