Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκουτέλης: Ο εμβολιασμός μας προστατεύει κι από τη μετάλλαξη Δέλτα σε ποσοστό άνω του 90% - Τι είπε για τις μάσκες

Σκουτέλης: Ο εμβολιασμός μας προστατεύει κι από τη μετάλλαξη Δέλτα σε ποσοστό άνω του 90% – Τι είπε για τις μάσκες

Σύμφωνα με τον κ. Σκουτέλη δεν θα πρέπει να πετάξουμε εντελώς την προστατευτική μάσκα, αλλά να την «αφήσουμε στο τσεπάκι μας»

Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι η μετάλλαξη Δέλτα θα κυριαρχήσει στη χώρα μας, ανέφερε ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων, Αθανάσιος Σκουτέλης,

Σύμφωνα με τον καθηγητή, είναι κατανοητό γιατί γίνεται τόσο μεγάλη κουβέντα για τη μετάλλαξη Δέλτα, αλλά αν εστιάσουμε σε αυτήν θα χάσουμε την «μεγάλη εικόνα», καθώς και πριν από δυο μήνες πάλι για μεταλλάξεις μιλάγαμε, όπως ήταν τότε η βρετανική, αλλά το ζητούμενο είναι ο εμβολιασμός και τα περιοριστικά μέτρα.

Ο κ. Σκουτέλης, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο πλήρης εμβολιασμός μας προστατεύει κι από τη μετάλλαξη Δέλτα σε ποσοστό άνω του 90% για το ενδεχόμενο σοβαρής νόσησης.

Στη συνέχεια υπογράμμισε, στον ΑΝΤ1, ότι δεν θα πρέπει να πετάξουμε εντελώς την προστατευτική μάσκα, αλλά να την «αφήσουμε στο τσεπάκι μας». Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι μάσκες σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας ήταν πολύτιμος σύμμαχος μας και μας προστάτευσε κι από άλλα πράγματα, όπως η γρίπη και τα κρυολογήματα τα οποία εξαφανίστηκαν φέτος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024