Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Τα σενάρια για «τρίτο πρόσωπο» και το ταξίδι στη Σούδα

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Τα σενάρια για «τρίτο πρόσωπο» και το ταξίδι στη Σούδα

«Περί συνεργού, πράγματι από τα στοιχεία της δικογραφίας και τις αναλύσεις των τηλεφωνικών κλήσεων και των συσκευών της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου, δεν προκύπτει ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο χώρο» ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», ο οποίος μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Περί συνεργού, πράγματι από τα στοιχεία της δικογραφίας και τις αναλύσεις των τηλεφωνικών κλήσεων και των συσκευών της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου, δεν προκύπτει ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο χώρο. Ούτε φαίνεται γενικότερα να υπάρχει τρίτο πρόσωπο που να παίζει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση. Περιμένουμε να δούμε τα πλήρη δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα», εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σχετικά με την είδηση που θέλει την Καρολάιν να έψαχνε σπίτι στην Κρήτη, ο ίδιος είπε ότι «Παρουσιάστηκαν κάποια στοιχεία με επιφύλαξη. Διατηρούμε αμφιβολίες για το τι έχει συμβεί με το σπίτι στην Κρήτη που φαίνεται πως ήθελε να νοικιάσει η Καρολάιν και αν έκανε το ταξίδι», ενώ τόνισε ότι δείγμα του πόσο καλά ήταν οργανωμένη η σκηνοθεσία που ακολούθησε του εγκλήματος είναι ότι η ΕΛΑΣ έφτασε στο σημείο η ΕΛΑΣ να βγάλει επικήρυξη για ληστές.

«Στις 4 του Φλεβάρη διακόπτονται οι συνεδρίες με την κ. Μυλωνοπούλου, ενώ υπήρχε μεγάλη ένταση στο ζευγάρι και είχε γίνει λόγος για χωρισμό. Η κ. Μυλωνοπούλου έλαβε μήνυμα από την Καρολάιν ότι “πρέπει να σταματήσουμε”, και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του είπε ότι θα είναι λάθος να σταματήσουν. Εκείνος συμφώνησε και είπε ότι “θα το διορθώσουμε”, αλλά δεν επανήλθαν ποτέ», σημείωσε κλείνοντας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Είναι εσφαλμένη υπεράσπιση να πει ο κατηγορούμενος ότι έφταιγε το θύμα»

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση αν κάνει το λάθος ο κατηγορούμενος και προσπαθήσει να επιρρίψει ευθύνες στο θύμα, θα αποδυναμώσει κάθε πιθανότητα να του αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό. Όλα τα ελαφρυντικά συνδέονται με τη στάση του κατηγορούμενου μέσα στο δικαστήριο. Κατά τη γνώμη μου είναι εσφαλμένη υπεράσπιση να πει ο κατηγορούμενος ότι έφταιγε το θύμα. Στον πρώτο βαθμό, η εκτίμησή μου είναι ότι δεν πρόκειται να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα του επιβληθεί ισόβια κάθειρξη και θα δώσει μεγάλο αγώνα στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο για να σπάσει τα ισόβια. Πιστεύω ότι στο φοβερότερο αδίκημα όπως είναι αυτό, θα είναι ντροπή να βγει εκτός φυλακής ο κατηγορούμενος στα έξι χρόνια», τόνισε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφορικά με την υπόθεση και την ποινή του δράστη.

«Δεν πρέπει να μεταφερθεί το περιστατικό στο παιδί με ρητορική μίσους»

«Δεν έχουμε εικόνα για το παιδί, και ακόμα και αν το είχα εξετάσει δε θα έβγαινα να μιλήσω δημόσια. Το πώς θα μάθει ένα παιδί που έχει βιώσει ένα μεγάλο τραύμα, έχει βιώσει ένα βίαιο αποχωρισμό, αυτή η καταγραφή θα το συνοδεύει για την υπόλοιπη ζωή του. Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το παιδί αρχίζει τις λεκτικές καταγραφές από 3 μηνών και πάνω. Το παιδί καταγράφει τη μυρωδιά της μητέρας, τη φωνή της. Το ερώτημα είναι πώς θα ανασυρθούν οι μνήμες και τι αποθηκεύεται. Δεν πρέπει να μεταφερθεί το περιστατικό στο παιδί με ρητορική μίσους», τόνισε από την πλευρά της η κλινική ψυχολόγος και δρ. Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Άννα Κανδαράκη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024