Για τις εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησαν στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο οι κ.κ. Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής και Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος.

«Πιστεύω ότι ο ανακριτής θα αναδείξει και κάποια άλλα ζητήματα που δεν έχουν αναδειχθεί μέχρι στιγμής. Φημολογούνται πολλά, αλλά καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός. Πιστεύω ότι με την κύρια ανάκριση θα προκύψουν κάποια πράγματα, αλλά δε φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι κάτι τόσο συνταρακτικό», σημείωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, στο MEGA, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών

«Η υπόθεση από την αρχή έχει απασχολήσει όλη την κοινωνία, και το νομικό κόσμο. Η εκτίμησή μου από την αρχή, όπως και άλλων συναδέλφων, ήταν ότι έπρεπε να θεωρηθεί βασικός ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν. Οι έμπειροι ανακριτές θέλουν να δουν τι συνέβη πίσω από ένα προσχεδιασμένο – όπως φαίνεται με τους κανόνες της λογικής – έγκλημα», τόνισε από την πλευρά του ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

Σχετικά με το πόση αναμένεται να είναι η ποινή του συζυγοκτόνου, ο ίδιος είπε ότι «Είναι αστοχία από την πλευρά μας να προβλέψουμε την ποινή. Από την πρώτη στιγμή έχει ειπωθεί ότι αυτή η όψιμη μεταμέλεια – ομολογία του δράστη, που φαίνεται να έγινε και αβίαστα, θα χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο ακροατήριο. Ακόμα και αν δεν πείσει ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχής, υπάρχουν και άλλοι ελαφρυντικοί παράγοντες που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει. Θα προσπαθήσει να σπάσει τα ισόβια. Αν δεν αναγνωριστεί ελαφρυντικό μπορεί η ποινή να φτάσει τα 16 χρόνια, συν την ποινή για την θανάτωση του ζώου. Αν σπάσει τα ισόβια, η ποινή θα είναι πολύ μικρότερη».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr