Συνεχίζονται από το πρωί στον Περισσό οι εργασίες του 21ου συνεδρίου του ΚΚΕ. Στην εισήγησή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστούν και να δυναμώσουν το επόμενο διάστημα οι αγώνες ενάντια στα νέα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα που αναμένονται και ως «προαπαιτούμενα» του Ταμείου Ανάκαμψης

Με την εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής, που παρουσίασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, συνεχίζονται από το πρωί οι εργασίες του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, στην έδρα του κόμματος στον Περισσό, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και με υπεύθυνη τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με τις τοποθετήσεις των αντιπροσώπων από όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου με την εκλογή νέας ΚΕ και ΚΕΟΕ.

Κατά την εισήγησή του, ο κ. Κουτσούμπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρέμβαση του ΚΚΕ στο εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα και την πρόσφατη πείρα από τις μαχητικές κινητοποιήσεις ενάντια στον νόμο για τα εργασιακά, καθώς και στη συνολικότερη συμβολή του ΚΚΕ στην ανάπτυξη αγώνων όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αγώνες που, σύμφωνα με το ΚΚΕ, πρέπει να συνεχιστούν και να δυναμώσουν το επόμενο διάστημα ενάντια στα νέα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα που αναμένονται και ως «προαπαιτούμενα» του Ταμείου Ανάκαμψης.

Δείτε ολόκληρη την εισήγηση του Δημήτρη Κουτσούμπα στο 21ο συνέδριο του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr