Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Ερωτευμένοι στο φουλ

Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Παπαδέλη: Ερωτευμένοι στο φουλ

Το ζευγάρι βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο χωρίς να κρύβεται

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ο lead singer του συγκροτήματος Melisses και πριν από λίγες ημέρες απέκτησε έναν νέο ρόλο, αυτό του νονού καθώς βάφτισε την κορούλα του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, τη Σοφία.

Ο τραγουδιστής και εκλεκτή της καρδιάς του Χριστίνα Παπαδέλη την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας πριν από λίγες ημέρες βάφτισε την κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια και είχε στο πλευρό του, την αγαπημένη του Χριστίνα.

Μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας αρκετά διαχυτικός αγκάλιαζε και φίλαγε την Χριστίνα Παπαδέλη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το σύμφωνο συμβίωσης με την Courtney Parker

Για πέντε περίπου χρόνια ο Χρήστος Μάστορας διατηρούσε σοβαρό δεσμό με την Courtney Parker. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο και οι δύο δεν μιλούσαν δημοσίως για τον μεγάλο τους έρωτα. Τα σύννεφα δεν άρχισαν να έρθουν και τελικά το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει το 2017.

«Εγώ μόνο ερωτεύομαι. Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα όλα τα ακραία πράγματα που έκανα στη ζωή μου ήταν για τα μάτια μιας γυναίκας.

Θα μπορούσα να προστατέψω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Στην ουσία, εγώ έβαλα στο προσκήνιο αυτή τη σχέση. Δεν ξέρω αν ήταν σωστή ή λάθος επιλογή, αλλά εκείνη την εποχή είχα δημιουργικό οίστρο και δεν μπορούσα να το μαζέψω. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Και σ’ το λέω αυτό διότι ήμασταν και οι δυο ξεχωριστές οντότητες, κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί.

Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Mέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει. Αλλά τότε δεν είχα και την εμπειρία που έχω τώρα ώστε να το διαχειριστώ», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας για τον δεσμό του με την Courtney Parker.

Το 2017 ο Χρήστος Μάστορας είχε μιλήσει δημοσίως για το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει με την πρώην αγαπημένη του.

«Υπογράψαμε πριν από τρία χρόνια ένα σύμφωνο συμβίωσης. Το υπογράψαμε πριν γίνει της μόδας, για πρακτικούς λόγους, για να έχει μια νομική διασφάλιση η σύντροφος μου, αλλά και ως ένα σύμβολο δέσμευσης. Γάμο όμως δεν έχουμε κάνει και για εμάς δεν είχε τεράστια σημασία να το μοιραστούμε. Γενικά δεν κρύβω πράγματα, αλλά δεν ρωτήθηκα και ποτέ ευθέως για να απαντήσω», έχει δηλώσει.

Ο έρωτας με τη Χριστίνα Παπαδέλη

Μετά τον χωρισμό του από την Courtney Parker, ο Χρήστος Μάστορας βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Χριστίνας Παπαδέλη.

Το ζευγάρι βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο χωρίς να κρύβεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε έναν σύντομο χωρισμό το 2019, ωστόσο ο έρωτάς τους αποδείχτηκε ιδιαίτερα δυνατός και σύντομα τα ξαναβρήκαν.

H Χριστινά Παπαδέλη μάλιστα έχει εμφανιστεί και στο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος Melisses «Victoria»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024