Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο αποδοτική επένδυση: Έβαλε $20 σε κρυπτονόμισμα και την επόμενη μέρα ξύπνησε με... $1,4 τρισεκατομμύρια!

Η πιο αποδοτική επένδυση: Έβαλε $20 σε κρυπτονόμισμα και την επόμενη μέρα ξύπνησε με… $1,4 τρισεκατομμύρια!

Σίγουρα κατέχει το ρεκόρ για την ταχύτερη συσσώρευση... ενός τρισεκατομμυρίου!

Μια επένδυση που θυμίζει περισσότερο… λαχείο έκανε ο Κρίστοφερ Γουίλιαμσον κάτοικος του Μάντσεστερ στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμσον επένδυσε 20 δολάρια στο κρυπτονόμισμα Rocket Bunny στις 15 Ιούνη, χωρίς να υποπτεύεται ότι το επόμενο πρωί η επένδυσή του θα αξίζει 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Γουίλιαμσον προσπάθησε να πουλήσει τα κρυπτονομίσματά του, αλλά πλέον δεν είχαν την ίδια αξία όταν επιχείρησε να μεταφέρει τα χρήματα σε ένα διαφορετικό ψηφιακό λογαριασμό.

Έτσι, ο άντρας αποφάσισε να επικοινωνήσει απευθείας με τους εκπρόσωπους στο Coinbase -της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιούσε-για να διευκρινίσει την οικονομική του κατάσταση και το πώς μπορεί να λάβει το ποσό που είχε εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου του.

«Θα χρειαστώ κάποιον να μου εξηγήσει τι στο καλό συμβαίνει και να μου στείλει μια επιταγή. Έχω ένα μέγκα-γιοτ σε σχήμα πιγκουίνου να με περιμένει», έγραψε ο άντρας σε μια ανάρτησή του στο Twitter, ταγκάροντας τόσο το Coinbase όσο και το Rocket Bunny.


Σε ένα email που αργότερα έστειλε στο Coinbase και έστειλε στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 5, ο νέος τρισεκατομμυριούχος διαβεβαίωσε την πλατφόρμα ότι εάν αποφασίσουν να τον πληρώσουν, θα τους προσκαλέσει όλους στο τρομερό γιοτ, που θα το παραγγείλει σε… σχήμα πιγκουίνου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024