Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ολυμπιακού για το καλάθι της Ριντ

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ολυμπιακού για το καλάθι της Ριντ

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για το καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, όμως εκκρεμεί η απόφαση για την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Το ΑΣΕΑΔ έβγαλε απόφαση για το καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών ανάμεσα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, απορρίπτοντας την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι Ερυθρόλευκοι.

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο με απόφαση που εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη, έκρινε εμπρόθεσμο το καλάθι της παίκτριας του Τριφυλλιού που είχε στείλει το ματς στην παράταση στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και τελικά ξαναέγινε από την αρχή, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί εύκολα με 15 πόντους διαφορά.

Ωστόσο, πέρα από την απόφαση αυτήν, εκκρεμεί και μία ακόμη για την Όλγα Χατζηνικολάου, όπου οι Ερυθρόλευκοι είχαν προσφύγει για αντικανονική συμμετοχή της αθλήτριας των Πρασίνων, λόγω και του παρελθόντος της με την τιμωρία για ντόπινγκ, όπου είχε βρεθεί θετική και της είχε επιβληθεί αποκλεισμός.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι πως το ΑΣΕΑΔ έβγαλε απόφαση σήμερα για το καλάθι της Ριντ και παράλληλα έβγαλε στη… σέντρα και όλους αυτούς που έλεγαν ότι μόνο η ΚΕΔ είναι αρμόδια για να αποφασίσει για τους τελικούς της Α1 και το αν έπρεπε ή όχι να μετρήσει το καλάθι.

Αντίθετα λοιπόν, το ΑΣΕΑΔ κανονικά δέχτηκε την πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναϊκού και πήρε κανονικά απόφαση για το καλάθι της παίκτριας των Πρασίνων.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024