Ο Ολυμπιακός προχωράει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει το δίκιο του στην υπόθεση της Ολγας Χατζηνικολάου, η οποία όπως υποστηρίζουν οι Ερυθρόλευκοι, έλαβε παράτυπα μέρος στους τελικούς της Α1 Γυναικών μπάσκετ Γυναικών.

Οι Πειραιώτες καθόλη τη διάρκεια των τελικών κατέθεσαν ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου, αλλά και για εκπρόθεσμη έκδοση του δελτίου της, έπειτα από την τετραετή ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν επίσης στο ΑΣΕΑΔ.  Όμως, για την προσφυγή που έχουν καταθέσει είναι απαραίτητος ο φάκελος της Ολγας Χατζηνικολάου από τον ΕΟΚΑΝ. Ενας φάκελος που ακόμα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να καταθέτουν νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ για τη λήψη του φακέλου της υπόθεσης της Χατζηνικολάου.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο ο ΕΟΚΑΝ κατά παράβαση του παγκόσμιου Κώδικα Αντιντόπινγκ είχε αποφασίσει την άρση της ποινής τετραετούς αποκλεισμού που είχε επιβληθεί από το CAS, κατόπιν προσφυγής της WADA, στην Ολγα Χατζηνικολάου.

Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν από τον ΕΟΚΑΝ να τους δώσει τον φάκελο, που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη της προσφυγής που έχουν κάνει στο ΑΣΕΑΔ. Να σημειωθεί ότι η ούτως ή άλλως εκπρόθεσμη έκδοση του δελτίου της αθλήτριας τον Μάιο του 2021 στηρίχτηκε σε αυτήν ακριβώς την παράτυπη απόφαση του ΕΟΚΑΝ (ΕΣΚΑΝ).

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο