Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ για τον φάκελο της Χατζηνικολάου

Ολυμπιακός: Νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ για τον φάκελο της Χατζηνικολάου

Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ για να πάρουν τον φάκελο της υπόθεσης της Ολγας Χατζηνικολάου, που είναι απαραίτητος για την προσφυγή που έχουν κάνει στο ΑΣΕΑΔ.

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει το δίκιο του στην υπόθεση της Ολγας Χατζηνικολάου, η οποία όπως υποστηρίζουν οι Ερυθρόλευκοι, έλαβε παράτυπα μέρος στους τελικούς της Α1 Γυναικών μπάσκετ Γυναικών.

Οι Πειραιώτες καθόλη τη διάρκεια των τελικών κατέθεσαν ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου, αλλά και για εκπρόθεσμη έκδοση του δελτίου της, έπειτα από την τετραετή ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν επίσης στο ΑΣΕΑΔ.  Όμως, για την προσφυγή που έχουν καταθέσει είναι απαραίτητος ο φάκελος της Ολγας Χατζηνικολάου από τον ΕΟΚΑΝ. Ενας φάκελος που ακόμα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να καταθέτουν νέα αίτηση στον ΕΟΚΑΝ για τη λήψη του φακέλου της υπόθεσης της Χατζηνικολάου.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο ο ΕΟΚΑΝ κατά παράβαση του παγκόσμιου Κώδικα Αντιντόπινγκ είχε αποφασίσει την άρση της ποινής τετραετούς αποκλεισμού που είχε επιβληθεί από το CAS, κατόπιν προσφυγής της WADA, στην Ολγα Χατζηνικολάου.

Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν από τον ΕΟΚΑΝ να τους δώσει τον φάκελο, που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη της προσφυγής που έχουν κάνει στο ΑΣΕΑΔ. Να σημειωθεί ότι η ούτως ή άλλως εκπρόθεσμη έκδοση του δελτίου της αθλήτριας τον Μάιο του 2021 στηρίχτηκε σε αυτήν ακριβώς την παράτυπη απόφαση του ΕΟΚΑΝ (ΕΣΚΑΝ).

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024