Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Χαμπέρη: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ελένη Χαμπέρη: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Τι είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης για τον Τζέιμς και τον Νίκο και τι αποκάλυψε για τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

H Ελένη Χαμπέρη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό. Η 26χρονη personal trainer μίλησε σήμερα στο Love it από τον Άγιο Δομίνικο και αναφέρθηκε σε όσα είδαμε on αλλά και off camera.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα σίγουρα χάρηκαν που με έβγαλαν από το παιχνίδι. Με τον Κόρο είμαστε φίλοι. Αν και όλοι μας έλεγαν ότι ταιριάζουμε. Σκέφτηκα πολλές φορές ότι ο σύντροφός μου μπορεί να παρεξήγησε τη σχέση μου με τον Κόρο. Ο σύντροφός μου δεν το πίστευε ότι θα μπω στο παιχνίδι, υποτίθεται ότι χάρηκε, αλλά σίγουρα τον στεναχώρησε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν κολλητές με την Καρολίνα, τα παιδιά μου έλεγαν ότι μου επιτίθεται γιατί απειλείται. Την ενοχλούσε την Καρολίνα που έχανε από μένα. Δεν με ένοιαζε να τα έχω καλά με όλους, απλά δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Ο Ηλίας θέλει να τα έχει καλά με όλους και να δικαιολογεί καταστάσεις. Ο Ηλίας αξίζει να είναι ο νικητής. Από τους Amigos ήρθα κοντά με τη Νικολέτα και τον Παύλο».

Για Σάκη και Μαριαλένα είπε: «Έχω μετανιώσει που μίλησαν στον Τζέιμς για τη Μαριαλένα ενώ εκείνη δεν ήταν μπροστά. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ζήλευαν που έφτασα τόσο μακριά και γι’ αυτό ξεκίνησαν τις επιθέσεις. Ο Σάκης στις αρχές μου έλεγε ότι “αν ήμουν αδελφός σου θα ήμουν περήφανος για σένα”».

Για τον Νίκο και τον Τζέιμς, η Ελένη Χαμπέρη μίλησε με δάκρυα στα μάτια: «Πριν μπω στο παιχνίδι δεν συμπαθούσα τον Νίκο και τον Τζέιμς. Όταν πήγα στη μπλε ομάδα με βοήθησαν πολύ ψυχολογικά, με είχαν ανεβάσει. Είδα ότι υπάρχουν άτομα που ξέρουν ότι αξίζεις. Η αγωνιστική μου άνοδος οφειλόταν στα παιδιά. Με στήριζαν, μου έδωσαν τρομερή αυτοπεποίθηση».

«Για την κόκκινη ομάδα η καλύτερη παίκτρια ήταν η Καρολίνα, εμένα δεν με στήριζαν. Με τον Ντάνο μιλήσαμε πριν μπω στο παιχνίδι και μου έδωσε συμβουλές τις οποίες ακολούθησα», κατέληξε.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024