Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Συνεχίζουν απτόητοι τα πάρτι μέσα σε βίλες

Μύκονος: Συνεχίζουν απτόητοι τα πάρτι μέσα σε βίλες

Παρά τις υποσχέσεις για αυστηρούς ελέγχους και αντιμετώπιση του προβλήματος με τη διοργάνωση παράνομων πάρτυ σε βίλες, οι διοργανωτές συνεχίζουν απτόητοι

Οι διοργανωτές παράνομων πάρτι σε βίλες στη Μύκονο συνεχίζουν απτόητοι και πλέον τακτικά τα διοργανώνουν σε εσωτερικούς χώρους.

Όπως αποδεικνύεται από το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το in.gr τα πάρτι διοργανώνονται στους εσωτερικούς χώρους της βίλας ώστε να περιορίζεται η μουσική και να μην είναι δυνατόν από τους εξωτερικούς χώρους να εντοπίζεται η πολυκοσμία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι «πελάτες» δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και χορεύουν σε κλειστό χώρο, που δεν διαθέτει επαγγελματικά συστήματα εξαερισμού και χωρίς ελέγχους για ανοσία.

Με επαγγελματική κονσόλα ήχου και ηχεία, σερβιτόρους και μπαρ, η βίλα λειτουργεί ως παράνομος χώρος εστίασης.

Παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών ότι θα ξεκινήσουν αυστηροί έλεγχοι και θα επιβάλλονται πρόστιμα οι διοργανωτές των παράνομων πάρτι συνεχίζουν απτόητοι θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ληστεύοντας το κράτος αφού δεν αποδίδουν φόρους και έσοδα.

H απειλή νέου lockdown

Οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν επανειλημμένως καταγγείλει τις πρακτικές αυτές που βάζουν βόμβα στα θεμέλια της επιχειρούμενης ανοσίας του πληθυσμού και της τουριστικής βιομηχανίας αφού με τη διοργάνωση των πάρτι χωρίς μέτρα κινδυνεύει το νησί από Lockdown.

Oι επαγγελματίες θεωρούν ότι μόνο η απελευθέρωση του ωραρίου και η διοργάνωση πάρτι σε κλειστά καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος με έλεγχο ανοσίας μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.

Σε ανακοινώσεις τους έχουν ζητήσει να εφαρμοστεί το μοντέλο της Ίμπιζα, όπου τα παράνομα πάρτυ τα οποία άνθισαν με τις απαγορεύσεις του κορωναϊού, σταμάτησαν μετά από πρόστιμα ύψους 500.000 ευρώ.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024