Παρά τις υποσχέσεις για αυστηρούς ελέγχους και αντιμετώπιση του προβλήματος με τη διοργάνωση παράνομων πάρτυ σε βίλες, οι διοργανωτές συνεχίζουν απτόητοι

Οι διοργανωτές παράνομων πάρτι σε βίλες στη Μύκονο συνεχίζουν απτόητοι και πλέον τακτικά τα διοργανώνουν σε εσωτερικούς χώρους.

Όπως αποδεικνύεται από το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το in.gr τα πάρτι διοργανώνονται στους εσωτερικούς χώρους της βίλας ώστε να περιορίζεται η μουσική και να μην είναι δυνατόν από τους εξωτερικούς χώρους να εντοπίζεται η πολυκοσμία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι «πελάτες» δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και χορεύουν σε κλειστό χώρο, που δεν διαθέτει επαγγελματικά συστήματα εξαερισμού και χωρίς ελέγχους για ανοσία.

Με επαγγελματική κονσόλα ήχου και ηχεία, σερβιτόρους και μπαρ, η βίλα λειτουργεί ως παράνομος χώρος εστίασης.

Παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών ότι θα ξεκινήσουν αυστηροί έλεγχοι και θα επιβάλλονται πρόστιμα οι διοργανωτές των παράνομων πάρτι συνεχίζουν απτόητοι θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ληστεύοντας το κράτος αφού δεν αποδίδουν φόρους και έσοδα.

H απειλή νέου lockdown

Οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν επανειλημμένως καταγγείλει τις πρακτικές αυτές που βάζουν βόμβα στα θεμέλια της επιχειρούμενης ανοσίας του πληθυσμού και της τουριστικής βιομηχανίας αφού με τη διοργάνωση των πάρτι χωρίς μέτρα κινδυνεύει το νησί από Lockdown.

Oι επαγγελματίες θεωρούν ότι μόνο η απελευθέρωση του ωραρίου και η διοργάνωση πάρτι σε κλειστά καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος με έλεγχο ανοσίας μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.

Σε ανακοινώσεις τους έχουν ζητήσει να εφαρμοστεί το μοντέλο της Ίμπιζα, όπου τα παράνομα πάρτυ τα οποία άνθισαν με τις απαγορεύσεις του κορωναϊού, σταμάτησαν μετά από πρόστιμα ύψους 500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr