Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά-Καρολάιν: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της - Η άτυχη 20χρονη σε θεατρική παράσταση

Γλυκά Νερά-Καρολάιν: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της – Η άτυχη 20χρονη σε θεατρική παράσταση

Ένα χαρούμενο και ιδιαίτερα δημιουρικό κορίτσι ήταν η 20χρονη Καρολάιν - τουλάχιστον πριν το γάμο της με τον 33χρονο πιλότο, που της αφαίρεσε τη ζωή. Θεατρικές παραστάσεις στην Αλόννησο, καταδύσεις και άλλες δραστηριότητες, έτσι όπως τις περιέγραψε στην πρώτη της κατάθεση η μητέρα της, αλλά και ο δράστης, όταν εμφάνιζε στις Αρχές το προφίλ μιας ευτυχισμένης οικογένειας

Ένα βίντεο ντοκουμέντο, με την άτυχη Καρολάιν να συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση στην Αλόννησο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ:

Το προφίλ της γυναίκας που δολοφόνησε, είχε περιγράψει και ο 33χρονος δράστης, Μπάμπτης Αναγνωστόπολος, σε μία από τις πολλές του προσπάθεις να «χτίσει» και να περάσει προς τα έξω την εικόνα της ευτυχισμένης οικογονένειας.

«Ήταν πολύ δημιουργική, είχε χιούμορ και φαντασία»

Σε αυτή την κατάθεση, 17 ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος μιλούσε με θαυμασμό στους αστυνομικούς για τη γυναίκα του, προσπαθώντας παράλληλα να διαλύσει οποιαδήποτε υποψία θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος που ο ίδιος είχε διαπράξει.

«Η Καρολάιν ήταν ένας έξυπνος άνθρωπος. Ήταν πολύ δημιουργική, είχε χιούμορ, φαντασία και ήταν συμπαθής σε όλους τους ανθρώπους. Παρότι εδώ, στην Αθήνα, δεν είχε δικό της μεγάλο κύκλο φίλων, ερχόταν συχνά σε επαφή με τον δικό μου κύκλο. Σας λέω, λοιπόν, ότι τόσο οι πολύ στενοί μου φίλοι, όσο και οι άνθρωποι που έκανα λιγότερο παρέα, όσοι από αυτούς την είχαν γνωρίσει, την είχα συμπαθήσει. Ήταν μια κοπέλα που, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έπαιρνε πρωτοβουλίες, έβρισκε λύσεις και ήταν δραστήρια. Θα σας πω μόνο ένα παράδειγμα. Είχα όνειρο να παντρευτούμε σε παραλία και αποφασίσαμε ότι θέλαμε ο γάμος να γίνει στην Πορτογαλία. Επειδή αυτό ήθελε εξαιρετική οργάνωση, από πρακτικά ζητήματα μέχρι τελείως διαδικαστικά, σας λέω ότι, σε ένα ποσοστό 80%, την οργάνωση αυτή, μέσω τηλεφώνου, την είχε αναλάβει και τα έκανε όλα τέλεια η Καρολάιν», έλεγε στους αστυνομικούς.

Οι κοινές δραστηριότητες του ζευγαριού

Ο πιλότος ρωτήθηκε και για τις καθημερινές κοινές δραστηριότητες με την Καρολάιν και απάντησε, περιγράφοντας την εικόνα ενός δεμένου ζευγαριού:

«Η Καρολάιν στην αρχή πήγαινε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά που σπούδαζε, όμως, από όταν έμεινε έγκυος, σταμάτησε να πηγαίνει, γιατί δεν μπορούσε άλλο και γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο. Ειδικά δε από όταν γεννήθηκε η κόρη μας, ήταν συνέχεια με τη μικρή και όταν επέστρεφα εγώ από τη δουλειά ή όταν δεν πήγαινα, ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε διάφορες δουλειές και βόλτες με τη μικρή, τόσο με το αυτοκίνητο, όσο και με τα πόδια, που ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης, είχαμε και συνδρομή στο Αττικό πάρκο όπου πηγαίναμε πολύ συχνά».

Παράλληλα, ο συζυκτόνος δεν παραλείπει, προκειμένου να… βοηθήσει τις Αρχές, να αναφερθεί στις άλλες δραστηριότητες της Κάρολαϊν, στα μαθήματα οδήγησης που έκανε, στο διατροφολόγο που πήγαιναν, στην ψυχολόγο, στις φίλες, στις επαφές με τους γείτονες, στο πού άφησαν τα ζώα τους για να πάνε, πρόσφατα, στο Ντουμπάι, στις μετακινήσεις της με ταξί, στους εργάτες που είχαν πάει σπίτι τους κ.λπ.

«Καλό παιδί, άριστη μαθήτρια, έκανε καταδύσεις και θέατρο»

Την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα της 20χρονης είχε περιγράψει στην κατάθεσή της και η τραγική μητέρα της Καρολάιν που, 37 ημέρες μετά, έμαθε ότι ο άνθρωπος που την αγκάλιαζε για να την παρηγορήσει στο μνημόσυνο του παιδιού της, ήταν ο δολοφόνος του.

«Είμαι η μαμά της Καρολάιν, που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος, πήγαινε στους προσκόπους, έκανε καταδύσεις, θέατρο κι άλλες δραστηριότητες.

Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για τη σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία, βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε  τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Λυδία. Από τότε, την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δεν μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βιντεοκλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά.

Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί, ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω, ούτε θέλω να μάθω, γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ, η Λυδία είναι καλά».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024