Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετράλωνα: Ανθρωποκυνηγητό μετά τον βιασμό της καθαρίστριας - Οργή από τον κόσμο

Πετράλωνα: Ανθρωποκυνηγητό μετά τον βιασμό της καθαρίστριας – Οργή από τον κόσμο

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή στα Πετράλωνα, ο οποίος βίασε κατά συρροή μία 50χρονη καθαρίστρια εν ώρα εργασίας και την κράτησε όμηρο για σχεδόν τέσσερις ώρες.

Όταν κατάφερε να διαφύγει την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε άσχημη κατάσταση και χτυπημένη, όπως είπαν οι γείτονες.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη συνέβη δε ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση για την αδικοχαμένη Καρολάιν, μια μεγάλη διαμαρτυρία κατά της γυναικοκτονίας. Αυτό βοήθησε στην άμεση κινητοποίηση του κόσμου με πολλούς από τους συμμετέχοντες να πηγαίνουν αμέσως στα Πετράλωνα, μόλις γνωστοποιήθηκε το γεγονός.

Το ίδιο το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να καθαρίσει το σπίτι. Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί μάλιστα το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες. Την πληροφορία αυτή μετέφεραν γείτονες που την είδαν και μίλησαν μαζί της, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το in.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τάνκα να μεταφέρει την οργή του κόσμου για αυτό που συνέβη και την καθυστερημένη -όπως κατήγγειλαν- κινητοποίηση των Αρχών, καθώς, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της γειτονιάς, άργησαν να φτάσουν στο σημείο, με αποτέλεσμα ο δράστης (ή οι δράστες) να διαφύγουν. Κάτοικος ακούγεται να λέει στο βίντεο ότι ο εισαγγελέας έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση.

Με τις πληροφορίες να είναι ακόμη συγκεχυμένες και η Αστυνομία να μην έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση γνωρίζοντες εκτιμούν ότι ίσως ο δράστης να είχε διαφύγει σε διπλανό διαμέρισμα και γι αυτό να χρειαζόταν η συνδρομή εισαγγελικής αρχής.

«Ήταν σοκαρισμένη και φώναζε αλήτη»

Σοκαριστικά και συνάμα εξοργιστικά είναι τα όσα περιγράφει γειτόνισσα του δράστη, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα που είχε πάει να βγάλει το ψωμί της καθαρίζοντας σπίτια, έριξε μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Ήταν σοκαρισμένη και φώναζε αλήτη».

«Ο κουβάς της δουλειάς της είναι ακόμη στο ασανσέρ» ακούγεται να λέει η γειτόνισα του δράστη.

«Έφυγε από το μπαλκόνι μας που επικοινωνεί με αυτό του δράστη. Της έδωσα νερό και τη ρώτησα »σε βίασε;». Μου απάντησε »ναι». Η μητέρα μου την κατέβασε κάτω και την έβαλε στο ασθενοφόρο».

«Καθαρίστρια η μάνα του δράστη»

Πληροφορία που αν όντως ισχύει σοκάρει και εξοργίζει είναι ότι όπως ακούγεται από την κοπέλα στο παραπάνω βίντεο η μάνα του δράστη κάνει την ίδια δουλειά, καθαρίζει σπίτια. Επίσης λέει ότι ο δράστης φερόταν με κακό τρόπο και στη μητέρα του.

Οργή στη γειτονιά – Άμεση κινητοποίηση του κόσμου

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κόσμου που συγκεντρώθηκαν έξω από την πολυκατοικία. Πολλοί μεταφέρθηκαν εκεί αμέσως μετά τη διαμαρτυρία κατά των γυναικοκτονιών στο Σύνταγμα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024