«Εμβολιάζομαι γιατί νοιάζομαι»

Καμπάνια προώθησης του εμβολιασμού ξεκίνησε ο δήμος Λαρισαίων. Το ιδιαίτερο του γεγονότος ίσως και το πιο ενδιαφέρον του στοιχείο έχει να κάνει με την δημιουργία video και για τους ξενόγλωσσους που ζουν στην περιοχή.

Να προωθήσει τον εμβολιασμό κατά της COVID 19, ώστε η κοινωνία να βγει, όσο γίνεται πιο σύντομα, από την πανδημία και τους περιορισμούς, επιχειρεί ο Δήμος Λαρισαίων.

Ειδικότερα, ο Δήμος υποστηρίζει την εθνική προσπάθεια, μέσω μια τοπικής καμπάνιας προώθησης του εμβολιασμού με κεντρικό σύνθημα «εμβολιάζομαι γιατί νοιάζομαι».

Σύντομα video στα αγγλικά,  γαλλικά, ιταλικά, ρωσικά, αλβανικά, φάρσι, γερμανικά, ισπανικά, και βουλγαρικά περιλαμβάνει η καμπάνια κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Σκοπός το μήνυμα και η πληροφόρηση να φτάσει σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου προέλευσης.

Η καμπάνια θα εξελιχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου -όπως αναφέρουν οι εμπνευστές της δράσης- να ευαισθητοποιηθούν ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες, προγραμματίζοντας τον εμβολιασμό τους, στη βάση των προτεραιοτήτων που θέτει η Εθνική Επιτροπή εμβολιασμού.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας αναπτύχθηκε και η ιστοσελίδα emvoliolarissa.gr που περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες, διευθύνσεις και τηλέφωνα των εμβολιαστικών κέντρων που λειτουργούν στο Δήμο Λαρισαίων αλλά και σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα, ενώ θα φιλοξενεί επίκαιρη ενημέρωση και όλο το προωθητικό υλικό.

Στα ακόλουθα link μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της δράσης.

https://www.youtube.com/watch?v=QucZ3dlQGic

https://www.youtube.com/watch?v=lDJ7nNyvqjU

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο