Πανελλαδικές 2021: Υποψήφιοι στο Ηράκλειο πιάστηκαν με κινητά – Μηδενίστηκαν τα γραπτά τους
Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σήμερα σε Χημεία, Κοινωνιολογία και Πληροφορική, ανάλογα με την κατεύθυνση σπουδών που έχουν επιλέξει.
Στο Ηράκλειο της Κρήτης καταγράφηκε η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα αντιγραφής που είδε το φως της δημοσιότητας στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με το cretalive, δύο υποψήφιοι που εξετάζονταν σήμερα (18/06) στο μάθημα της Πληροφορικής (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), πιάστηκαν στα… πράσα με κινητό τηλέφωνο μέσα στο εξεταστικό κέντρο.
Όπως προβλέπεται, το γραπτό τους μηδενίστηκε.
Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σήμερα σε Χημεία, Κοινωνιολογία και Πληροφορική, ανάλογα με την κατεύθυνση σπουδών που έχουν επιλέξει.
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
- Κρασί επιδορπίου: Η επιστροφή του στο τραπέζι – Η νέα μόδα
- ESPN Brazil: «Ο Τετέ ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες στην Γκρέμιο»




