Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαλάσκας: Προμελετημένο το έγκλημα - Νόμιζε ότι ήταν τόσο έξυπνος που αντέγραψε την ληστεία στο Αλεποχώρι

Μπαλάσκας: Προμελετημένο το έγκλημα – Νόμιζε ότι ήταν τόσο έξυπνος που αντέγραψε την ληστεία στο Αλεποχώρι

«Όλα ήταν προμελετημένα. Δε μπορείς να πνίξεις τη γυναίκα σου και μετά μέσα σε δύο ώρες να σκεφτείς. Πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο»

«Νόμιζε ο νεαρός πιλότος ότι είναι τόσο πολύ έξυπνος ούτως ώστε μπορούσε μέσα στο μυαλό του να έχει αντιγράψει μια άλλη ιστορία, και μιλάω για το Αλεποχώρι, την οποία θα την κάνει ένα copy paste και θα τη δώσει στην αστυνομία μασημένη τροφή», δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Ο συνδικαλιστής ανέφερε μιλώντας στον Antenna ότι η αστυνομία εξ αρχής θεωρούσε τον πιλότο ύποπτο απλώς προσπαθούσε να δέσει τα στοιχεία. Όπως πρόσθεσε, τις πρώτες 10 ημέρες υπήρχε μία σύγχυση, αλλά μετά άρχισαν να ξεδιαλύνονται τα πράγματα.

Τα στοιχεία που οδήγησαν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν ήταν πολλά:

–    Το σκυλί σκοτώθηκε πριν κρεμαστεί.
–    Τα χέρια του αντί για πίσω ήταν μπροστά και το δέσιμο περίεργο.
–    DNA δεν υπήρχε πουθενά.
–    Οι κάμερες περιμετρικά του σπιτιού δεν κατέγραψαν τίποτα ύποπτο.
–    Τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα, το smartwatch και την κάμερα του σπιτιού, από την οποία αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης δεν ταίριαζαν με αυτά που έδωσε ο πιλότος.
–    Το πρώτο συμπέρασμα της ΕΛΑΣ από το σπίτι ήταν ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία.

Όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας τα στοιχεία που έδωσε ο πιλότος στην αστυνομία ήταν ένας συνδυασμός πληροφοριών από τη ληστεία στο Αλεποχώρι μαζί με δικές του προσθήκες. Το ίδιο ισχύει και για την περιγραφή των δραστών.

Για το αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο απάντησε: «Όλα ήταν προμελετημένα. Δε μπορείς να πνίξεις τη γυναίκα σου και μετά μέσα σε δύο ώρες να σκεφτείς. Πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο».

Επίσης, επεσήμανε πως το θέμα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα. «Μέχρι να δικαστεί το θέμα δεν έχει κλείσει.»

Ο κ. Μπαλάσκας αναφέρθηκε επίσης στα γεγονότα που μεσολάβησαν από τη μετάφορά του από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ μέχρι την ομολογία του, λέγοντας ότι «οι αξιωματικοί της αστυνομίας του ανακοίνωσαν ότι ξέρουν ότι εκείνος το έκανε. Αν και του έδειχναν τα ακράδαντα στοιχεία, του πήρε 8 ώρες να σπάσει. Ήταν σε άρνηση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024