Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιακμάνης: Ζήσαμε την ελληνική εκδοχή της υπόθεσης Πιστόριους - Είχε περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά

Καλλιακμάνης: Ζήσαμε την ελληνική εκδοχή της υπόθεσης Πιστόριους – Είχε περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά

«Ήταν όλες οι εκδοχές στο κάδρο, βέβαια υπήρχαν σκέψεις. Ακολουθήθηκε μια μεθοδολογία που εφαρμόζει πάντα η αστυνομία στις έρευνες, βήμα - βήμα», σχολίασε ο κ. Καλλιακμάνης.

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, εξέφρασε πως «ζήσαμε την ελληνική εκδοχή της υπόθεσης Πιστόριους».

«Ήταν όλες οι εκδοχές στο κάδρο, βέβαια υπήρχαν σκέψεις. Ακολουθήθηκε μια μεθοδολογία που εφαρμόζει πάντα η αστυνομία στις έρευνες, βήμα – βήμα», σχολίασε αρχικά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις».

Μάλιστα, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε πως «θα συμφωνήσει με τον πιλότο ότι έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες αστυνομικούς, και είχε δίκιο σε αυτό. Όμως, ίσως δεν πίστευε ότι η αστυνομία θα φτάσει σε αυτόν. Ζήσαμε την ελληνική εκδοχή της υπόθεσης Πιστόριους, είχε περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά».

«Και εκείνο το έγκλημα είχε συγκλονίσει παγκοσμίως. Και είδατε πως και αυτό συγκλόνισε πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Και ο βρετανικός Τύπος είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του ότι η ελληνική αστυνομία θα πιάσει τον δράστη αλλά ευτυχώς η ΕΛΑΣ έδειξε πως είναι εδώ και ότι εξιχνιάζει υποθέσεις».

Η υπόθεση Πιστόριους

«Σκότωσα τη Ρίβα και θα πρέπει να ζήσω με αυτό», είχε εξομολογηθεί με δακρυσμένα μάτια, δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου του 2013 στο σπίτι τους στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, ο Όσκαρ Πιστόριους.

Συνελήφθη για τον φόνο της συντρόφου του καθώς σύμφωνα με τα νοτιοαφρικανικά μέσα, είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη Ρίβα Στέενκαμπ. Στην αρχή είχε αφεθεί ελεύθερος αλλά στη συνέχεια καταδικάστηκε γιατί κρίθηκε ένοχος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024