Dior: Οι Έλληνες σχεδιαστές που θα παρακολουθήσουν το ντεφιλέ στο Καλλιμάρμαρο
Για την αποψινή επίδειξη μόδας του Dior στο Καλλιμάρμαρο μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς τονίζοντας πως ήταν από τους πρώτους που έλαβε πρόκληση
«Λόγω της θέσης μου στη μόδα εδώ και 50 χρόνια, είμαι στην A-list του κόσμου. Άρα, λοιπόν, και η Ελλάδα οφείλει να ακολουθήσει αυτό που είμαι. Βεβαίως, είμαι καλεσμένος από τη Dior», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας για την πολυαναμενόμενη επίδειξη Dior που θα πραγματοποιηθεί απόψε 17 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.
Η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής Dior, θα πραγματοποιηθεί το απόψε το βράδυ σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε όλο τον πλανήτη.
Μέσω του live streaming που θα διατίθεται σε όλα τα social media του Dior, εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο το πολύπλευρο υπερθέαμα «Dior celebrates Greece», με το οποίο ο γαλλικός Οίκος θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και το ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Ο έλληνας σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, σε σχετικές του δηλώσεις σχολίασε, το παράπονο που εξέφρασε δημοσίως ο Βασίλης Ζούλιας σχετικά με την επιλογή των διοργανωτών να μην κληθούν στην επίδειξη όλοι οι έλληνες σχεδιαστές.
«Αρχικά, δικαιολογώ το ότι ένας άνθρωπος θέλει πολύ να παρακολουθήσει κάτι μοναδικό, διότι όπως και να χει ο δημιουργός του οίκου αυτού είναι καθοδηγητής για όλους εμάς. Αν τους έχει ξεφύγει να καλέσουν κάποιους Έλληνες σχεδιαστές, ας το παραβλέψουμε. Αν κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να επιλεγούν κάποιοι καλεσμένοι, καλά έκαναν. Ο Βασίλης Ζούλιας που υπερέβαλε το έκανε γιατί είναι λάτρης του Dior και τον κοπιάρει χρόνια και καλά κάνει γιατί είναι μεγάλη σχολή, κανένας δεν κάνει ευρεσιτεχνία. Σαφώς και θα ήθελε να είναι στο σόου. Ο Βασίλης, εγώ και όλοι οι σχεδιαστές οφείλουν να περάσουν τη σκυτάλη στους bloggers που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αυτές έπρεπε να είναι καλεσμένες και ήταν», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως και ο Βασίλης Ζούλιας έλαβε τελικά πρόσκληση και θα παρευρεθεί κι εκείνος στο πολυαναμενόμενο σόου.
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442