Έφτασε στην Ελλάδα η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, Καρολίνα Καλύβα.
Μαυρισμένη, αδυνατισμένη, με ροζ καπέλο και μάσκα προστασίας απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικός φακό και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.
Η 31χρονη pilates instructor πριν αποχαιρετήσει στον Άγιο Δομίνικο, απόλαυσε ένα έπαθλό με την μεικτή ελληνοτουρκική μπλε ομάδα να της κάνει τα εισιτήρια για Μπαχάμες.
Η Καρολίνα Καλύβα ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και έμεινε αρκετές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο όμως αποχώρησε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τον τελικό.
«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Οι Amigos και το ζεύγος υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σχέση μίσους, αλλά αγάπης. Με τη Μαριαλένα υπήρχε επαφή, ουσιαστικά τα σκηνικά με τον Τριαντάφυλλο μας ψύχραναν. Είναι ο μόνος που του τα έχω χώσει τόσο πολύ αλλά αγαπιόμαστε. Δεν ήθελε να παίξει, αλλά όταν μπήκαμε στα ατομικά, είδαμε όλοι ότι μπορεί και παίρνει νίκες, καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε θέμα υγείας. Επειδή λιγοστεύαμε και είχαμε τραυματισμούς, λέγαμε ότι θέλει να πατήσει επί πτωμάτων, επειδή έπεφτε όλο το βάρος πάνω μας. Ο Ντάφυ έχει πει 100.000 πράγματα για όλους μας και μέσα στην ίδια μέρα μπορεί να άλλαζε γνώμη. Τον αγαπάω ακόμα δεν του έχω κρατήσει κακία», ήταν τα πρώτα λόγια της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας