Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γενέθλια για τον Μπάρτζη - Τι του ευχήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη

Γενέθλια για τον Μπάρτζη – Τι του ευχήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη

Ο Νίκος, ένα παιδί από την επαρχία, κατάφερε μέσα στο Survivor να γίνει αχώριστος με τον James Καφετζή και να δημιουργήσει φήμες για την κάτι παραπάνω από φιλική σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη

Έφυγε από το Survivor με οικειοθελή αποχώρηση εξαιτίας του πονεμένου του ποδιού πριν από μερικές εβδομάδες κι όμως απασχολεί ακόμα!

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη που έχει σήμερα γενέθλια!

Ο νεαρός πάλαι ποτέ παίκτης του Survivor από το Ζευγολατιό, επέστρεψε με δόξα και τιμή στην πατρίδα του πριν μερικές εβδομάδες αλλά δεν παρέμεινε εκεί. Αφού είδε την οικογένεια και τους φίλους του, ο Νίκος, ξεκίνησε τις διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων παρέα με τους κολλητούς του, James Καφετζή και Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Νίκος, ένα παιδί από την επαρχία, κατάφερε μέσα στο Survivor να γίνει αχώριστος με τον James Καφετζή και να δημιουργήσει φήμες για την κάτι παραπάνω από φιλική σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Τελικά, τα τρία παιδιά παρέμειναν αχώριστα και μετά το Survivor και απέδειξαν πως η φιλία τους είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Οι 3 φίλοι καθημερινά ανεβάζουν στιγμές τους στα social media δείχνοντας στους διαδικτυακούς τους φίλους πως περνάνε και πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Σήμερα ο Νίκος Μπάρτζης γίνεται 27 ετών και η Άννα Μαρία του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό!

«Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας κλαρίνο, στον Καζανόβα της Ελλάδας, στον βλάχο της καρδιάς μας, στο νούμερο 10 του survivor, στον ΣΑΝΙΚΟ! Κορίτσια (και αγόρια) ο Μπάρτζαρος».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024