Έτοιμος να γίνει… μόνιμος κάτοικος Στουτγκάρδης φαίνεται πως είναι ο Ντίνος Μαυροπάνος!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικό είναι μία ανάσα από τη μονιμοποίησή του στη Στουτγκάρδη, καθώς η γερμανική ομάδα φέρεται να βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην αγορά του από την Άρσεναλ, στην οποία ανήκει.
Οι «κανονιέρηδες» ζητάνε ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε προχωρημένες επαφές όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «football.london», την ώρα που ο Μικέλ Αρτέτα εξακολουθεί να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του.
Ο Μαυροπάνος είχε μία πάρα πολύ καλή σεζόν στη Γερμανία, καθώς αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του αγωνίστηκε 22 φορές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης.
Η αντιπαράθεση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Οφέρ Γιανάι αυτή τη φορά όμως να μπλέκει και τη Βαλένθια στις νέες δηλώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.