Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euro 2020: Αυτή είναι η ποινή στον Αρναούτοβιτς για το «γ@@@ τη μάνα σου την Αλβανίδα»

Euro 2020: Αυτή είναι η ποινή στον Αρναούτοβιτς για το «γ@@@ τη μάνα σου την Αλβανίδα»

Ο επιθετικός της Αυστρίας τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για τις ύβρεις που εξαπέλυσε μετά το γκολ που έβαλε στο παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία

Με ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο επιθετικός της Αυστρίας, Μάρκο Αρναούτοβιτς, για τις ύβρεις που εξαπέλυσε προς τον τερματοφύλακας της Βόρειας Μακεδονίας, Αλιόσκι, μετά το γκολ που πέτυχε στο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ο πρώην επιθετικός της Γουέστ Χαμ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην κινεζική Shanghai Port, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, μετά το γκολ που πέτυχε φέρεται να είπε στον Αλιόσκι: «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα».

Ο Αρναούτοβιτς, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα με μήνυμα που ανέβασε στα social media και στο οποίο ανέφερε ότι ειπώθηκαν πολλά πάνω στα νεύρα του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να τιμωρηθεί με αρκετές αγωνιστικές, αλλά τελικά του επιβλήθηκε ποινή μόνο μιας αγωνιστικής, που σημαίνει ότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Ολλανδία, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (17/6).

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024