Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυστρία – Β. Μακεδονία 3-1: Το… καθάρισαν οι αλλαγές (vids)

Αυστρία – Β. Μακεδονία 3-1: Το… καθάρισαν οι αλλαγές (vids)

Η Αυστρία τα… χρειάστηκε απέναντι στη Β. Μακεδονία, αλλά οι Γκρέγκοριτς και Αρναούτοβιτς μπήκαν μαζί στο ματς στο 59′, σκόραραν στο 78΄και στο 89′ αντίστοιχα και χάρισαν τη νίκη με 3-1. Ιστορικό το γκολ του Πάντεφ, που ήταν το πρώτο για τη Β. Μακεδονία σε EURO.

Για 78 λεπτά το φαβορί δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να προηγηθεί απέναντι στη «σταχτοπούτα» του EURO. Για 78 λεπτά οι Αυστριακοί, περισσότερο μπαρουτοκαπνισμένοι πια στη διοργάνωση με τρεις συμμετοχές στα τέσσερα τελευταία, δεν έβρισκαν τρόπο να φτάσουν σε δεύτερο γκολ.

Είχαν προηγηθεί με τον Λάινερ στο 18′, είχαν ελέγξει τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά είχαν δει τον Πάντεφ λίγο πριν το ημίωρο να ισοφαρίζει έπειτα από διπλό λάθος στην άμυνά τους. Σε ένα γκολ ιστορικό, καθώς ήταν το πρώτο σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τη Β. Μακεδονία.

Κι όσο κι αν η Αυστρία αναζητούσε τους τρόπους για να βρει γκολ νίκης, δεν τα κατάφερνε. Η Β. Μακεδονία, έχοντας και τη στήριξη πολλών οπαδών της (το ματς έγινε στο Βουκουρέστι), έβγαζε πάθος, ένταση, κυνηγούσε κάθε μπάλα, είχε καλή αμυντική λειτουργία. Δεν έπαιρνε το παραμικρό ρίσκο μέσα στο γήπεδο. Ο Φράνκο Φόντα έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο. Να ζητήσει το γκολ, να κάνει περισσότερο επιθετική την ομάδα του.

Προχώρησε σε διπλή αλλαγή στο 59′ με την είσοδο των Γκρέγκοριτς και Αρναούτοβιτς, έδωσε εντολή για φουλ επίθεση και την ίδια ώρα είδε τον παίκτη κλειδί να ανεβάζει στροφές. Ο σούπερ σταρ της Αυστρίας, Ντέιβιντ Αλάμπα, ανέβασε στροφές, πήρε πρωτοβουλίες και από μία δική του σέντρα – ξυραφιά στο 78′ ήρθε ο Γκρέκοριτς να τους προλάβει όλους μέσα στην περιοχή και να βάλει σε θέση οδηγού τους Αυστριακούς.

Περισσότερα σε λίγο…

Το 1-0 της Αυστρίας:

Το 1-1 της Β. Μακεδονίας:

Το 2-1 της Αυστρίας:

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024