Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραγκούσης: Συνειδητός συκοφάντης ο Κεγκέρογλου

Ραγκούσης: Συνειδητός συκοφάντης ο Κεγκέρογλου

Με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του Βασίλη Κεγκέρογλου στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Ραγκούσης αφήνει αιχμή εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, μέλος της κυβέρνησης του οποίου υπήρξε άλλωστε και ο ίδιος, ως υπουργός Εσωτερικών το 2010

Για «συνειδητές συκοφαντίες» κατηγορεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου, για τις χθεσινή αναφορά του δεύτερου στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αφήνει αιχμή εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, μέλος της κυβέρνησης του οποίου υπήρξε άλλωστε και ο ίδιος, ως υπουργός Εσωτερικών το 2010.

«Η εποχή υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η εποχή της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού βουλευτή του ΚΙΝΑΛ. Στην πραγματικότητα λοιπόν, τον κ. Παπανδρέου διασύρει ο κ. Κεγκέρογλου κι επομένως αυτός οφείλει να του απαντήσει», λέει ο κ. Ραγκουσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «οι εκάστοτε γραμματείς του κόμματος – όπως τον ανάγκασε να παραδεχτεί εχθές η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – δεν είχαν καμία ευθύνη ή γνώση για τη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός πως ούτε καν ως μάρτυρες δεν κληθήκαμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα στην υπόθεση της δίωξης των αρμοδίων για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας».

«Και αυτές τις αλήθειες τις γνωρίζει πολύ καλά ο συνειδητός συκοφάντης κ. Κεγκέρογλου», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024