Κατερίνα Καινούριου: «Μιλούσαν πολύ άσχημα για εμένα, με πετσόκοβαν»
Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε on air ένα άσχημο περιστατικό από τη δουλεία της.
Μια άτυχη στιγμή που είχε όταν πήγαινε σε ένα ραντεβού αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούριου σήμερα στην εκπομπή της. Με αφορμή ένα βίντεο από το Survivor, όπου η Μαριαλένα, άθελά της, άκουσε μια συζήτηση της Ελένης Χαμπέρη με την μπλε ομάδα, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» εξιστόρησε ένα παρόμοιο περιστατικό που έχει ζήσει η ίδια.
Συγκεκριμένα, θέλοντας να στηρίξει τη Μαριαλένα, είπε ότι της έχει τύχει να περνά έξω από γραφείο για να πάει σε ένα ραντεβού και άκουσε να μιλούν με άσχημα λόγια για εκείνη και έναν συνεργάτη της. «Έχω περάσει έξω από γραφείο, γιατί είχα ραντεβού στο δίπλα και άκουγα να μιλούν πολύ άσχημα για εμένα. Με πετσόκοβαν. Δεν χτύπησα την πόρτα, αλλά θα την χτυπήσω σύντομα. Τυχαία πέρναγα και μιλούσαν για εμένα και έναν συνεργάτη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442