Οι λάτρεις του Survivor είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα: εκείνους που λατρεύουν τον Νίκο Μπάρτζη και εκείνοι που δεν τον κατατάσσουν στις αδυναμίες τους.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και ο κόσμος στη Ρόδο τον υποδέχτηκε με τιμές βασιλιά.

Το κοινό του που τον περίμενε για τη μεγάλη επιστροφή γέμισε τα πλάνα που έφτασαν στις οθόνες όλης της χώρας.

Αναμενόμενα, στη συνέχεια, ακολούθησαν συνεντεύξεις για δηλώσεις.

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε έτσι καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και να κατηγορήσει τα μέλη της εκπομπής ότι δε φέρθηκαν σωστά όσον αφορά στο όνομά του.

Απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον Βασίλη Γρηγορόπουλο λέγοντας, ανάμεσα στα άλλα, ότι τον έκρινε χωρίς να τον γνωρίζει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε με ευγένεια ότι δε βγάζουν αποκυήματα της φαντασίας τους αλλά ότι στο τέλος της ημέρας μπορεί να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε πάνω στο γεγονός εκφράζοντας τη διαφωνία της στον τρόπο που εκτυλίχθηκαν τα πράγματα και από τις δύο πλευρές.

«Νομίζω ότι αυτό που θα πω θα δυσαρεστήσει και τις δυο πλευρές. Το θεωρώ όλο λάθος. Και τον χειρισμό του Μπάρτζη να βγάλει το τηλέφωνο – που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Νίκος – φαινόταν ότι το είχε προμελετήσει.

Ότι ήταν στημένο και δεν είχε λόγο να το κάνει. Το θεωρώ προσβλητικό, αν ήμουν στη θέση της Ιωάννας και των παιδιών δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει. Αντέδρασαν πολύ ήπια. Και ίσως λίγο την επιθετικότητα των παιδιών…»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο