Ολυμπιακός: Στο Μόναχο η Λίνα Σουλούκου
Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο και παρακολουθεί την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία για το Euro 2020.
Στο Μόναχο και συγκεκριμένα στην «Αλιάνζ Αρένα» βρίσκεται η Λίνα Σουλούκου, με την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία, για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.
Η Λίνα Σουλούκου είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και από τα χέρια της περνούν τα πάντα, όσον αφορά στις μεταγραφές των Πειραιωτών.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το πόστο που έχει στον Ολυμπιακό, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων (ECA), με την Λίνα Σουλούκου να έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται στην ευρωπαϊκή ελίτ από την Λίνα Σουλούκου, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- O Τζορτζ Κλούνεϊ κατονομάζει τον πιο «σέξι άνδρα του κόσμου»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγαπάει τον χρυσό και η Βενεζουέλα έχει άφθονο


