Υπάρχει κάτι ερωτικό ή είναι απλά φίλοι; Τι λένε οι ίδιοι.

Την Κυριακή Κατσογρεσάκη και τον Κωνσταντίνο Μακρή τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στη Φάρμα. Οι δύο τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φάνηκε από τα πλάνα και τη συμπεριφορά τους πως ήρθαν κοντά, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει.

Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι ήταν σήμερα καλεσμένοι στο «Πρωινό» και ξεκαθάρισαν αν είναι μαζί. Η Κυριακή είπε αρχικά: «Υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια από πριν μπούμε στο παιχνίδι. Μπαίνοντας στο παιχνίδι είναι λογικό να αναπτυχθούν παραπάνω συναισθήματα αλλά ήταν μια συμπάθεια. Εκεί πέρα ο Ντούπης μπορεί να μπέρδεψε λίγο τα συναισθήματά του. Δεν ξέρω αν ένιωσε όντως κάτι έντονο… Είναι ομορφόπαιδο αλλά δεν μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Υπήρχε μια χημεία και μέχρι εκεί… Μετά τον τελικό βρεθήκαμε με παρέα αλλά όχι οι δυο μας.»

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είπε από την μεριά του: «Με την Κυριακή όλα καλά… Ήταν κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορείς να ερωτευθείς από την μία στιγμή στην άλλη. Σαν χαρακτήρας έχει και τα ελαττώματά της αλλά είναι κάτι μπορούμε να τα φτιάξουμε. Κανείς δεν είναι τέλειος.» Για το αν θα την διεκδικούσε έξω κάποια στιγμή δεν θέλησε απαντήσει αφού ήρθε σε αμηχανία.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr