Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Μπόγδανος: Τι του ζήτησε και τον έφερε σε δύσκολη θέση ο Σάκης Κατσούλης;

Ηλίας Μπόγδανος: Τι του ζήτησε και τον έφερε σε δύσκολη θέση ο Σάκης Κατσούλης;

«Ψιλοπάγωσα» όταν άκουσα τον Σάκη να μου ζητάει χάρη

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor, όταν ο Σάκης Κατσούλης στο Συμβούλιο της Τρίτης του ζήτησε σαν χάρη να ψηφίσει τον ίδιο κι όχι την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως είχε αποφασίσει.

«Εκεί πέρα που ήμασταν στο Συμβούλιο, έχει έρθει η δύσκολη ώρα για εμένα γιατί πραγματικά δεν είναι ευχάριστο για μένα να δίνω έναν Survivor προς υποψηφιότητα αυτήν την στιγμή. Εδώ που έχουμε φτάσει όλοι αξίζουμε. Είναι που είναι δύσκολο για μένα, λέω το όνομα της Μαριαλένας και σηκώνει το χέρι ο Σάκης και λέω ωχ και ξεκινά να λέει να τον ψηφίσω… Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση εκείνη τη στιγμή.

Το είχα σκεφτεί και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα πάρα πολύ λεπτό σημείο. Μόλις το άκουσα αυτό ψιλοπάγωσα, γιατί από τη μία έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τηn στηρίξω, από την άλλη έχω ένα άτομο απέναντι μου που έχω πολύ καλές σχέσεις και υπάρχει αλληλοσεβασμός και μου λέει θέλω να μου κάνεις αυτή τη χάρη. Εγώ ένιωσα εκείνη τη στιγμή συναισθηματικά φορτισμένος, ένιωσα μια επίκληση στο συναίσθημα. Ήμουν αρκετά κοντά να πω ναι.  Μετά θα το είχα μετανιώσει πολύ άσχημα, που πήρα μια απόφαση και δεν θα την είχα στηρίξει.», σχολίασε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024