Ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας έβγαλε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης του ζήτησε να αλλάξει την ψήφο του και να επιλέξει αυτόν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα και δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για τον Σάκη και την Μαριαλένα.

«Θεωρώ ότι το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο για να πετύχει ο ρόλος»

«Χθες στο συμβούλιο είδαμε πράγματα και θάματα. Ο Σάκης έδωσε ρεσιτάλ και σόου αλλά το χθεσινό δεν ήταν και τόσο καλό. Υπήρχε πρόβλημα στον ρόλο. Έφερε σε αμηχανία τον Ηλία. Ήξερε τι θέλει να ψηφίσει. Τώρα γιατί μπήκε μπροστά ο Σάκης σαν σφήνα και καλά δεν ξέρω. Μήπως ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις; Μήπως  για να πέσουν επάνω στον Σάκη και την Μαριαλένα τα φώτα; Γιατί ήταν και άλλα δύο κορίτσια υποψήφια και η Ελένη και η Καρολίνα.», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος και συνέχισε:

«Για να φανεί ήρωας στην Μαριαλένα και να θέλει να την σώσει από τον Γολγοθά του τάκου… Είμαστε όλοι άνθρωποι. Όλοι θέλουμε το καλύτερο όλων, αλλά το να μας κοροϊδεύουν και μπροστά στα μάτια και να νομίζουν ότι είμαστε οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι, με ξεπερνάει…Θεωρώ ότι το ζευγάρι ήταν συνεννοημένο για να πετύχει ο ρόλος και τάχα δεν το ήξερε η Μαριαλένα και της ήρθε ουρανοκατέβατο όλο αυτό. Γελώ απλά. Δεν θέλω να μας περνούν και τόσο χαζούς.»

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο