Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπάρχει γιατρός στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών;

Υπάρχει γιατρός στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών;

Τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών βρίσκονται στις Βρυξέλλες και το ερώτημα που έχει τεθεί είναι αν έχει πράξει όσα όφειλε η ΕΟΚ, για να είναι ασφαλή

Η περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν είναι αλήθεια ότι μας αναστάτωσε.

Για ένα μικρό διάστημα δεν σταμάτησε μόνο η δική του καρδιά να χτυπά, αλλά η καρδιά όλων μας κι αυτό δεν είναι… τσιτάτο. Όσοι έχουμε παιδιά ή φίλους, που αγωνίζονται (ανεξαρτήτως επιπέδου, διοργάνωσης, κτλ.), όσοι παρακολουθούμε αγώνες, βιώσαμε την αγωνία, που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Αλλά τι σχέση έχει η Εθνική Γυναικών με το Euro και τον Δανό ποδοσφαιριστή;

Όλοι συμφωνούμε ότι η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση και καθοριστική για τη ζωή του αθλητή.

Ο απινιδωτής, οι μαλάξεις, η χορήγηση οξυγόνου, απέτρεψαν τα χειρότερα και το Euro δεν μετατράπηκε σε τόπο θανάτου ενός 29χρονου ανθρώπου. Μπορεί να είναι σκληρές οι λέξεις, αλλά είναι πιο σκληρή η πραγματικότητα.

Αφορμής δοθείσης από το συμβάν με τον Έρικσεν, αναζητήσαμε στο επίσημο site της ΕΟΚ, αλλά και στη γενικότερη ειδησιογραφία, τον γιατρό της αποστολής της Εθνικής Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να δώσει τα τελευταία φιλικά, ενόψει της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε παρά μόνο τα ονόματα των κοριτσιών, που αποτελούν τη 12άδα της Εθνικής. Αλήθεια, ποιος είναι ο συνοδός ιατρός; Είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΟΚ (ακόμα κι η Διοίκηση Πρωτοδικείου) δεν θα έστελνε αποστολή Εθνικής στο εξωτερικό, δίχως συνοδό γιατρό.

Προδήλως δεν γράφτηκε το όνομά του, οπότε είναι καλό (έστω και τώρα) να διασκεδάσει η Ομοσπονδία τις όποιες ανησυχίες και να ενημερώσει τον κόσμο για το ποιος είναι ο γιατρός, που μετέχει της αποστολής.

Γιατί δεν μπορεί να μην υπάρχει γιατρός στην Εθνική Γυναικών, πόσο μάλλον από τη στιγμή, που βγαίνει εκτός συνόρων. Αν είναι παράλειψη ενός εκ των δημοσιογράφων, που έχουν γεμίσει ασφυκτικά το Γραφείο Τύπου (μέχρι πρότινος ήταν 13, τώρα μάλλον έχει κεσάτια το μαγαζί, οπότε έπεσε περισσότερος φόρτος εργασίας, δεν είναι παράλογο), τότε είναι μικρό το κακό.

Αν για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ υπάρχει (δεν περνάει καν από τον νου μας) συνοδός γιατρός, τότε η διοίκηση της ΕΟΚ είναι έκθετη απέναντι στα μάτια της κοινής γνώμης, των γονιών των αθλητριών, αλλά πάνω και πρώτα απ’ όλα απέναντι στις ίδιες τις διεθνείς παίκτριες.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι η Εθνική πήγε στις Βρυξέλλες, έχοντας γιατρό στην αποστολή και θα περιμένουμε αύριο, που θα ανοίξει η Ομοσπονδία, να μάθουμε το όνομά του.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024