Σπίτι με το MEGA: «Το καλύτερο ψέμα» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ερωτική μπαλάντα με την αισθαντική φωνή του Χατζηγιάννη, η καλύτερη επιλογή για Σαββατόβραδο.
«Πιο πολύ» σε μουσική δική του και στίχους του Νίκου Μωραΐτη από τον δίσκο «Φίλοι και εχθροί» του 2006.
Οι υπέροχοι στίχοι «Μοναχά μη με ρωτήσεις / Αν θα πέθαινα για σένα / Η απάντηση μωρό μου Είναι εύκολη για μένα» είναι από τους πιο ερωτικούς που έχει τραγουδήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Με χορευτική διάθεση η επόμενη επιλογή του τραγουδοποιού στο ανεβαστικό «Εμείς οι δύο σαν ένα» από το 2007.
Ότι και να πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι αδύνατον να ξεφύγει από τις ερωτικές μελωδίες.
«Το καλύτερο ψέμα» σε στίχους Νίκου Γρίτση από το 2010 είναι ένα κομμάτι που αγαπήθηκε από κοινό αλλά και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
Τραγούδι που πολύ δύσκολα έλειπε από τις συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Κράτα με (Ο γητευτής)».
Το κομμάτι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη από το 2007 ενθουσίασε τους θαυμαστές του τραγουδοποιού από το πρώτο κιόλας άκουσμα.
Ακριβώς το ίδιο έγινε και με το «Αν δεν κοιτάζω εσένα» του 2006 αλλά και με το πιο πρόσφατο «Χορεύω» του 2020.
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες
- Από τον Μπραντ Πιτ στη Σοφία, τη Τζάκι και τη Μελίνα: Ένας ύμνος στην αληθινή σταρ και μούσα, την Ύδρα
- Φυλακές Δομοκού: Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο Βούλγαρος κρατούμενος για τη δολοφονία του ισοβίτη
- Η «σπάνια κατάσταση» του Τούντορ στην Τότεναμ
- «Βιολάντα»: Νέες αποκαλύψεις για το υπόγειο του εργοστασίου – Πιθανές οι διώξεις και άλλων προσώπων
