Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει η Ιωάννα Παππά: «Εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;»

Σοκάρει η Ιωάννα Παππά: «Εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;»

Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά αποκάλυψε γιατί επέλεξε με τον σύντροφό της να μην παντρευτούν, αλλά να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης, ενώ μίλησε και για ένα κακόβουλο μήνυμα που δέχτηκε επειδή έκανε παιδί μετά τα 40

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έξαψη» του Μega,  η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/06) καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για πολλά στο After Dark.

Συγκεκριμένα η  Ιωάννα Παππά, μίλησε για το θέατρο, για την αποχή της από την τηλεόραση για πολλά χρόνια αλλά και γιατί επέλεξε με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο, να μην παντρευτούν, αλλά να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης.

Αναφερόμενη στο κύμα καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και το ελληνικό το #ΜeΤoo η Ιωάννα Παππά είπε:

«Ήταν έτοιμη η κατάσταση για να συμβεί. Αυτό που μένει από αυτή την ιστορία είναι να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Και όποιος δεν έχει μιλήσει να πάρει το χρόνο του και να μιλήσει. Δεν μου έχει τύχει σε μένα να έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα Κάτι είχα ακούσει αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Σε μια συνεργασία δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή».

Μιλώντας για τη γνωριμία με τον σύντροφό της και τη σχέση τους η Ιωάννα Παππά είπε:

«Γνωριστήκαμε στη Ελαφόνησο στην παραλία. Γίναμε παρέα. Ήμασταν φίλοι. Κάπου χαθήκαμε, ξαναβρισκόμασταν. Τα έφερε κάπως η ζωή και… ξαναβρεθήκαμε. Επειδή ήμασταν φίλοι, υπήρξε μια περίοδος προσαρμογής. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο μου. Ισχύει ότι ισχύει και σε ένα γάμο. Ο στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό θέλαμε και όχι ένα γάμο. Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να παντρευτώ. Πιο πολύ για τη γιορτή. Για να έχω να θυμάμαι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, μιλώντας για τον γιο τους και τη βάπτισή του, η Ιωάννα Παππά είπε:

«Δεν είμαστε πολύ των τυπικών. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε στο γιο μας ονοματοδοσία ή αν θα τον βαπτίσουμε.

Δέχτηκα ένα ρατσιστικό μήνυμα του τύπου: Εσύ τώρα που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;” Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Αν υπάρχει αγάπη και επιθυμία μια χαρά γίνεται. Ο κόσμος χωρίς να σκέφτεται κάνει σχόλια χωρίς να γνωρίζει κάποιον. Όταν δω κάτι και με κάνει να νιώθω άσχημα αυτό που κάνω είναι να το σβήσω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ιωάννα Παππά μιλώντας στο After Dark:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024